Profesjonalne podejście i terapia. (1) Moim problemem zajęto się bardzo delikatnie i w profesjonalny sposób. Bardzo... Kamila GPP (1) Korzystamy z oferty GPP od trzech lat, Synek uczestniczy w zajęciach SI,... e. Wizyta (1) Niestety nie polecam Pani "psycholog". Zmagałam się z problemami po utracie... Katarzyna
podziekowania NOWY PORT ODDZIAL (1) Dziekuje za opieke nad synem adrianem renia życzliwa Pani psycholog (1) Polecam Panią Małgosię Oktawiec każdemu, kto boryka się ze swoimi problemami.... Anna Agnieszka Gurzyńska - osoba ze wspaniałym podejściem (1) Do "Mostów zamiast murów" trafiłem po kilku wizytach u innych... Adam Rozwój Osobisty dzięki p. Marzenie (1) Chciałabym gorąco polecić a przede wszystkim bardzo podziękować Pani Marzenie... Joanna Z czystym sumieniem polecam każdemu (2) Swoją opinię dodaję prawie 2 miesiące po zakończeniu spotkań z Magdą -... Katarzyna Terapeuta godny polecenia (1) Praca z panią Marzeną pozwoliła mi na zrozumienie swoich zachowań i życiowych... Kobieta Szkoda życia, żeby żyć na pół gwizdka (1) Ciągle coś ciążyło, ograniczało radość nawet kiedy były do niej powody. W... Krzysiek Skutecznie i prosto ;) (1) Bardzo miła Pani, od początku wzbudziła moje zaufanie, co pozwoliło mi... MarNad Świetny psycholog (1) Mamy 4-letnie dziecko, z którym przestaliśmy sobie dawać radę...Narodziny... Adriana Zdecydowanie polecam panią Agnieszkę Gurzyńską (1) Chciałbym wszystkim polecić panią Agnieszkę jako terapuetkę/seksuologa.... Adam Moja Pani od głowy - najlepsza! (1) Pani Karolina, czyli 'moja Pani od głowy" to niezastąpiona osoba. Swoją... Marta GABINET GODNY POLECENIA (1) Psycholog z doświadczeniem i otwartością do ludzi. Nie dziwię się, że nie ma... Andrzej DOBRY PSYCHOLOG (1) Chciałbym polecić panią psycholog J. Zboińską. Pracuje z otwartością na ludzi... M. Słaba jakość (1) Zgadzam się z opinią powyższą. Sucho, bezpłciowo i na dystans. Taka osoba nie... Kasia Absolutnie nie polecam (1) Jakość usług oraz przystępność cen powinny mieć wartości ujemne! Nauczyciel... Jolanta D. najlepsza terapeutka (1) Pani Ania jest profesjonalnym terapeutą w każdym calu. Potrafi zadbać o... Gosia zajęcia GPP (1) bardzo polecam GPP. Zajęcia SI prowadzone przez cierpliwe i kompetentne... Agnieszka Białecka