Szczerze polecam (1) Centrum Terapii i Rozwoju Osobistego polecili mi znajomi. Z Panią Psycholog... Tomek T. Polecam! (1) Pani Magda została mi polecona przez znajomych. Od samego początku stworzyła... Michał Rowniez polecam (1) Terapia odmieniła moje życie. Z zakompleksionej i niesmialej dziewczyny... ulka
Psycholog/Seksuolog (1) mgr Katarzyna Dułak - pełen profesjonalizm, miła atmosfera. Polecam Marek podziękowania (1) Chciałam podziękować Pani Ani za to,że jest takim wspaniałym specjalistą.... K. Polecam (1) Szybko i sprawnie. Polecam Anię:) ewelina polecam (1) Jestem naprawdę zdumiona jak wiele zmieniło się w moim podejściu do życia... Karola pomoc w temacie związku (2) Wizytę u Pani Magdy rozpoczęłam sama, a zakończyłam ze swoim mężem. Te... Małgorzata Polecam! (1) Polecam szczególnie osobom, które sceptycznie podchodzą do tego typu pomocy i... Dominika Naprawde warto (1) Trafilam do P. Karoliny z polecenia z dorastajaca corka. Mialam problem,corka... Janka Ocena usług Psycholog Pani Magdy Ostrowskiej (1) Polecam każdej osobie doświadczającej trudnej sytuacji w swoim życiu, Pani... Iwo Serdecznie polecam! (2) Pani Aleksandra jest profesjonalistą w 100 %. Bardzo szybko zdiagnozowała... Katarina Niestety wszystko w moim życiu przekładam na pieniądze. Jeszcze nigdy tak mało nie zapłaciłem za tak dużo. (1) Bardzo ciężko mówić mi o samym sobie, otworzyć się przed kimś, mówić o tym,... Potrzebujący Szczerze polecam (1) Pania Magde Nawrocka znalazlam wlasnie przez trojmiasto.pl. Na pierwsza... Zuziaa Polecam tę terapeutkę, moje małżeństwo było w kryzysie i bardzo nam pomogła (1) Jestem wdzięczna p.Justynie za jej fachową pomoc. Mój zwiazek się sypał,... Ilona Świetny terapeuta (1) Dziękuję p. Beacie za wyprowadzenie mnie z depresji. Z każdą wizytą czułam... Zadowolona pacjentka pani Agnieszka Gurzyńska (1) Od pewnego czasu zastanawiałem się nad podjęciem psychoterapii, a do studia... D świetne efekty pracy (1) Pracowałam nad problemem z p. Agnieszką, i jednocześnie wraz z dzieckiem z p.... Edyta dobry psycholog i wspaniała osoba, polecam z całego serca (1) Do P. Magdy trafiłam z polecenia. Zwlekałam z pierwszą wizytą i to był błąd.... Kasia POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z terapii,zgłosiłam się z depresją, po której nie ma... Aśka