Tylko w Odysei w Gdyni (1) Rewelacja ! Polecam. Nareszcie chudnę ! Dietetycy w Odysei a szczególnie p.... Adam Magdalena Pstrągowska psycholog (1) Bardzo mi się podobało podejście Pani psycholog do mojego dziecka. Miła i... Janeczka POLECAM :) (1) Zanim zdecydowałam się na terapię myślałam : " nie jest jeszcze tak źle, inni... Ewa
dobry terapeuta (1) polecam. dobry terapeuta, bardzo mi pomogła w trudnych chwilach i zagubieniu.... Marek p. Karolina Szot (2) Spotkania odbywają się w przyjaznej acz profesjonalnej atmosferze, rozmowa z... Magdalena Świetny psychoterapeuta (1) Troska, wrażliwość i uważność terapeuty pozwoliły mi powierzyć drugiej osobie... Katarzyna Współpraca z Joanną Linde (1) Do Asi trafiłem mocno rozbity ostatnimi wydarzeniami w moim życiu. Doszedłem... Łukasz Sprawnie i bez bólu (1) Polecam :) sympatycznie, szybko, bez stresu lena Polecam (1) Bardzo polecam Panią Karolinę. Energia, empatia, podążanie za pacjentem to... Dorota Pani Maja Górna (1) Polecam wszystkim Panią Maję psychologa z powołania, osobę pełną empatii,... Marzena Profesjonalizm (1) To było moje drugie podejście do terapii. Poprzedni proces gwałtownie... Wdzięczna Zdecydowanie polecam!!! (1) Trafiłem w najgorszym momencie w moim życiu, po śmierci żony. Postawa Pani... Roman Bardzo dobry psycholog (1) Przyszłam na terapię z trudnością w kontaktach z ludźmi i terapia bardzo mi... Iwona Odradzam (1) Psychoteraputka nie dba o komfort psychiczny pacjenta, nie konsultuje z nim... Ola Terapeuta z powołania. (1) Terapeuta z powołania. Bardzo ciepła, przenikliwa osoba bardzo mi pomogła,... Agnieszka Buczek Terapeuta z powołania. (1) Terapeuta z powołania. Bardzo ciepła, przenikliwa osoba bardzo mi pomogła,... Agnieszka Buczek polecamy! (1) Skończyliśmy terapię wspólną u P. Karoliny. Jest niby tak samo, ale jakby... Para z polecenia i polecam! (1) Byłam w sobotę na pierwszej wizycie, gabinet poleciła mi koleżanka z pracy,... Martyna Pełen profesjonalizm (1) Centrum Terapii i Rozwoju Osobistego w Gdynii to uslugi na najwyzszym... Patrycja Terapia z Panią Anną Żylis (1) Niedawno zakończyłam terapię. Decyzja o współpracy z Panną Anną Żylis była... J.G