POLECAM !!! (1) Szczerze polecam terapię u Pana Jakuba. To świetny terapeuta, potrafi... Aleksandra Kamińska Jestem bardzo zadowolony z pomocy terapeutycznej dla mojego dziecka (1) Zgłosiłem się na terapię, gdyż mój Maciuś nie mógł odnaleźć się w grupie... Sławomir Gabinet psychoterapii J. Kraska (1) Fachowość, kompetencja, cierpliwość, doświadczenie. Dziękujemy bardzo! Piotr N.
Dobry adres. (1) Skorzystałam, pomogło. Gorąco dziękuję i polecam dalej. Kłosanka Terapia pary (1) Podczas terapii okazalo sie, że problemy nie byly tam, gdzie chcielismy je... Maciek Nie można było trafić lepiej - dziękuję! (1) Nie spodziewałam się, że w takim ponurym momencie w życiu spotkam tak pogodną... A Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i ciepła osoba. Nie pożałowałam, że zgłosiłam się o... PannaZnikąd Profesjonalna pomoc (1) Pani Agnieszka ma bardzo profesjonalne podejście, dużo taktu, ale... Alicja Warto szukać pomocy u Pani Sylwii! (1) Jeżeli wszystko dookoła wydaje ci się szare i smutne, i czujesz się... Pacjentka Emilia - opinia (1) Pani Magda pomogła mi stanąć na nogi i uwierzyć w siebie :) Dziękuję raz... Emilia Wspaniały człowiek i terapeuta. (1) Mocno polecam panią Olę.Bardzo pomogła mi w ciężkim dla mnie okresie,chociaż... Angelika bardzo pomocna, miła, normalna (2) Przechodziłem badanie okresowe. Badanie jak badanie, ale wreszcie mi ktoś... Krzysztof POLECAM (1) Ogromna wiedza i doświadczenie. Te spotkania bardzo nam pomogły, kryzys... Basia i Tomasz Polecam (1) Najlepsza psychoterapeutka, na jaką mogłam trafić. Pani Hanna spokojnie lecz... Lu Bardzo dobry psycholog (1) Na terapię chodzę od 2015r. Dzięki terapii spojrzałam na swoje życie inaczej,... Ewa Bardzo skuteczne narzędzia i głębokie efekty pozytywnych zmian (1) Pani Violetta towarzyszy mi w zmianach od lat, z kilkuletnią przerwą między... Joanna Pani Agnieszka Gurzyńska (1) Chciałam serdecznie polecić panią Agnieszkę. Jej ogromna wiedza, intuicja,... Dominika Sprawnie, szybko, kompletnie. Polecam (1) Po raz kolejny korzystałam z usług tej pracowni psychologicznej. Zawsze można... Katarzyna Dobry psycholog (1) Jeżeli ktoś szuka dobrego specjalisty od bulimii, to szczerze polecam Panią... Agn. Pełen profesjonalizm. (1) Pani Asiu, dziękuję za pomoc. Będę polecać :) Olena