Jesli szukasz wsparcia w cieżkich chwilach.... (1) Panią Magdalenę znalazłam na trojmiasto.pl i tu też chcę pozostawić swoją... Ola Ocena pozytywna zasłużona dla Pani Agnieszki (1) Witam Z reguły nie wystawiam opini lecz tym razem małe odstępstwo. Szukałam... Zadowolona tak (1) Psycholog Ewę Wojtych darzę szacunkiem, choć najpierw mało nie zrezygnowałam.... Anonim
bardzo polecam! (1) Na terapię uczęszczam już ponad rok i z czystym sercem mogę polecić Panią... naleśnik Wspaniała psychoterapeutka pani Joanna Walczak (1) Do P.Joanny Walczak trafiłam w dość trudnym momencie mojego życia. Walczyłam... ewa badania (1) Szybko, fachowo, można umówić wizytę na stronie, z przypomnieniem. Na miejscu... Jacek Nie polecam (1) Trafiłam do Pani Marzeny, która bardzo radykalnie mnie oceniła i... Tekla Polecam! (1) Pani Dagmara pomogła mi w najcięższym okresie mojego życia, kiedy nie... Agnieszka Dziękuję! (1) Pani Dagmara jest wspaniałą ciepłą osobą, która z każdym następnym spotkaniem... Paula terapia (1) Ceny jak na trojmiasto bardzo przystępne, a nawet niskie, a terapia rewelacja... Basia Bardzo ciepła osoba (1) Pani Dagmara z niezwykłym wyczuciem podeszła do mojego problemu, niekiedy... Iga Dziękuję Pani Agnieszko! (1) Zawsze będę pamiętała o tym ile Pani zawdzięczamy... Bardzo, bardzo... Ania i Artur 100% POMOC (1) Pani Magda jest całkowitą profesjonalistką w leczeniu zaburzeń lękowych (i... Beata Polecam (1) Polecam każdemu. Terapia spełniła moje oczekiwania i przyniosła skutki :) autor321 dobry terapeuta Sylwia Główczyńska (1) Pani Sylwia Główczyńska, to terapeuta, na którą trafiłem w sieci ale: promuje... Mario Gorąco polecam! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem programu "Bliżej Siebie". Jest świetnym... Dorota Salwa polecam specjalistę (2) Jestem zadowolony z pomocy, świetny specjalista. Pomocny w problemach, polecam Jacek terapia, a terapia (1) Szukasz psychoterapeuty? Zastanów się jakie ujęcie psychoterapii wybrać-... Klientka Podziękowanie (1) Pani Wojtych zawdzięczamy że dziecko zdało maturę i jest na studiach. Rodzice maturzysty Skorzystałem i polecam profesjonalizm Pani Joanny Walczak (1) Zgłosiłem się do Pani Joanny Walczak, psychoterapeutki z wieloletnim... Adam