Terapia par - polecam szczególnie! (1) Wraz z żoną jesteśmy pacjentami Pani Jolanty Zboińskiej. Zaczęło się od... Krzysztof z żoną ocena usług (1) Pani przedstawia się jako instytucja wspierająca w sprawach dyskryminacji... ML Szybka i profesjonalna pomoc (1) Do Pani Agnieszki trafiłem z polecenia. Bez problemu udało się umówić na... Rafał
Profesjonalna pomoc psychologiczna! (1) Zdecydowanie polecam p. Mikołaja. Jest osobą profesjonalną i godną zaufania.... Kasper Psychoterapeutka z powołaniem i pasją (1) Profesjonalna psychoterapeutka, ciepła kobieta, wspaniała osoba- otwarta,... Natalia Pani Joanna Walczak - bardzo dobry terapeuta (1) Pani Joanna jest bardzo dobrym fachowcem. Prowadzi terapię... Ania zgadzam się z opiniami (1) Zgadzam się z opiniami o tym gabinecie psychoterapii. Terapia bardzo pomogła... Paweł Profesjonalna psychoterapia - polecam (1) Pani Jolanta Zboińska została mi polecona przez znajomą psycholog. Okazało... Grażyna Dobry psycholog (1) Polecam Panią Kasie wszystkim którzy szukają dobrego psychologa. Pani Kasia... Karina Bardzo dobry psycholog. Polecam wszystkim zainteresowanym (1) Czytam tą opinię pod spodem i czegoś tu nie rozumiem: ktoś pisze, że sam wie... Ewa Aniol (1) Pani Agnieszka jest poprostu Aniołem w swojej pracy! Cudowny człowiek dzięki... daria Świetna (1) Przez wiele lat korzystałam z pomocy psychologów ze względu na zaawansowaną... Maria Najlepszy psycholog! (1) Agnieszka, to przede wszystkim wspaniały i doświadczony człowiek, a potem... Monika ... (1) Nie polecam. Zapłaciłam za spotkanie znacznie więcej niż wynosi stawka w... Paulina warto (1) Trafiłam do psychologa, bo nie radziłam sobie z chorobą. Nowotwór to wyrok,... Iza Rewelacja (1) Pani Agnieszka jest profesjonalnym i niezwykle skutecznym terapeutą. Zbyszek dieta (1) Trafiłam na terapię, bo zawsze byłam na diecie, ciągle za gruba, cały czas... Luiza Dobrze trafiłam (1) Długo się zastanawiałam czy w ogóle iść do psychologa a kiedy się... Ewa początek drogi (1) jako psycholog długo wahałam się czy zwrócić się o pomoc, obserwując kolegów... Aga dziękuję za pomoc (1) bardzo dziękuję Pani za pomoc. Było mi potrzebne wsparcie, troska i je... Ewa