Udana terapia (1) PAni Karolina pomogła mi uporać się z trudną przeszłością. Ukończyłam terapię... Kaśka polecam! (1) dużo wydarzen i spraw sie zlozylo w pewnym momencie mojego zycia i musialam... Wiola Godne poleceania (1) Serdecznie polecam Studio.Jestem pod ogromnym wrażenie... Asia
Terapia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony, depresja minęła. Pani Karolina bardzo mi... Dawid pełna satysfakcja (1) Zbierałem się długo, dostałem kontakt od kolegi, miałem obawy ale rozwiały... Marek Detox (1) Polecam Pania Malgorzate,ma bardzo dobre podejscie do pacjenta,jest bardzo... Adam badanie (1) badanie przeprowadzone szybko, dużo mi dała rozmowa i wyjaśnienia. doris Pani Agnieszka (1) Pani Agnieszka - specjalistka w pełni. Dzięki naszym spotkaniom zyskałam... M Super profesjonalna pomoc z uwzględnieniem potrzeb danego człowieka (1) Polecam Wszystkim zainteresowanym oraz tym, którzy są jeszcze nie zdecydowani... Wojciech rzadko spotykam takich ludzi (1) Z Panią Karoliną pierwszy kontakt miałam kilka lat temu jak byłam... Iwona Serdecznie polecam (1) Kontynuuję spotkania z P. Haliną w ramach Akademii Rozwoju Człowieka od... Alicja Beata - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Akademię Rozwoju Człowieka i ofertę Domu Kultury... Beata Grażyna (1) Panią Małgorzatę poznałam kilka miesięcy temu, wówczas miałam wrażenie że... Grażyna byłam sceptyczna (2) Trafiłam do psychologa trzeci raz w życiu, zmusiła mnie do tego sytuacja z... Karolina jest ok (1) Pan jest ok. stara się byc miły i cierpliwy! Wszystko idzie sprawnie i... Andrzej Polecam (1) Od 18 roku życia przeszłam 3 epizody depresyjne. Za każdym razem leczyłam się... Natalia chce podzielic sie opinia (1) bardzo szybko dostalam pomoc, chodzilam wczesniej do 2 innych psychologow -... Joanna zadowolona:) (1) strasznie się bałam za pierwszym razem, zupełnie niepotrzebnie bo Pani Regina... Zadowolona Polecam Panią Maję Górną (1) Dzięki Pani Mai Górnej dowiedziałem się wiele o sobie i nauczyłem się... Daniel Dobry psycholog (1) W gabinecie panuje przyjazna a nawet domowa atmosfera. Pani Regina ma... zadowolona