Bardzo ciepła i uśmiechnięta (1) Bardzo się cieszę ze trafiłam do tej psycholog. Byłam na jednej wizycie i... Karmel Gorąco polecam (1) Rok temu uczęszczałam na kurs MBSR do Instytutu i od tamtego czasu zupełnie... Ela Danuta Barszcz świetny psychoterapeuta (2) Polecam świetnego terapeutę panią Danutę Barszcz. Miałem poważne problemy... Franciszek Józef
Profesjonalistka !!!! (1) Miałam problem z onanizowaniem się mojej córki, psycholog szkolny nic mi... Anna polecam psychoterapeutę Danutę Barszcz (1) Od dwóch lat korzystam z terapii u Pani Danuty i jestem zadowolony, Chetnie... Zb Fajna inicjatywa (1) Bardzo fajna inicjatywa, ciekawy program, fajna atmosfera na warsztatach,... Masza Monika lat 33 - opinia (3) Do Pani Joanny trafiłam z silną nerwicą i fobią społeczną. Po kilku... Monika lat 33 Polecam z całego serca! (1) Kiedyś każde wyjście z domu było stresem, czasem nie do zniesienia, teraz nic... Łukasz Joanna Linde (1) Gorąco polecam Panią Joannę Lindę,moja terapia trwała 3 miesiące,na pierwszym... Zdecydowanie warto (1) Uczestniczyłem w 8 tygodniowym kursie Mindfullness w tym ośrodku. Polecić... Tadek polecam (1) korzystam z psychoterapii u p.Ani i jestem bardzo zadowolona. Pani Ania jest... mama Zuzanny Rozwiązywanie problemów nastolatków (1) Byłam z mężem na konsultacji w sprawie problemów wychowawczych z synem... Ewa Warto! (1) Jeśli zamierzacie uporządkować swoje sprawy i jesteście do tego przekonani,... Natalia Jak najbardziej polecam (1) Pani Ania pomogła mi wydostać się z piekła. Nie znam słów, które byłyby w... Karina Pomóż sobie.. (1) ..tak, jak ja to zrobiłam. Wreszcie się zdecydowałam na terapię i to był... Anka wreszcie terapia mi pomogła (1) Po 2 długoterminowych terapiach i wielu pojedynczych wizytach, po których nie... Sonia Anka - opinia (1) Pani Ania to niezwykle ciepła i życzliwa osoba. Nie traktuje pacjentów... Anka gabinet psychoterapii psychoanalitycznej (1) NIE POLECAM PANI DANUTY BARSZCZ JAKO TERAPEUTY. Byłam na kilku spotkaniach ,... niezadowolona Gabinet pomocy psychoterapii psychoanalitycznej (1) Zgadzam się z moja poprzedniczką , ja również nie polecam Pani Danuty Barszcz... zawiedziona niepewność (1) czasami nie wiemy czy postępujemy dobrze,jak znależć drogę,stajemy przed... andrzej