Dr.Paniewski (1) Również byłem pacjentem dr.Paniewskiego. Skierował mnie na oddział dzienny w... MACIEJ Pomogło (1) Chciałam podziękować Pani, za to, że odnalazłam drogę, za to że popełniam... Agnieszka warto (1) cierpliwy, rzeczowy, nietypowy, potraktował sprawę poważnie. Pokierował do... jola
Dziękuję (1) Cieszę się, że w odpowiednim momencie otrzymałam wsparcie od pani Asi,... Kasia Polecam (1) Pierwszy raz korzystałem z usług psychoterapii i cieszę się że trafiłem do... Adam Joanna Walczak - psycholog (1) Wspaniały psycholog, świetne podejście do pacjenta - złote serce- a... Józefa Pałubicka Pomogło :) (1) Przyszedł kiedyś czas, by usiąść na przysłowiowej kanapce i pogadać o... Dariusz opinia (1) Goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!! Magda Super specjalista (2) Pani Doktor jest wybitnym specjalistą. Pomogła mi w rozwiązaniu poważnego... Kobieta Stronniczosc i brak profesjonalizmu (2) Pani psycholog kilkukrotnie podczas terapii malzenskiej pokazala, ze jest... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, skuteczność w działaniu, otwartość w kontakcie,... Karol ciekawe warsztaty z mandali (1) Byłam na warsztatach z mandali organizowanych przez dziewczyny z ośrodka i... Edyta polecamy bardzo. (1) kompetentna i rzeczowa. bardzo pomocna w terapii par. cieszę się z tego co... paweł kamila 100% (1) Przez wiele lat miałam problemy z normalnym życiem.. wszystko było bez... KG dr Krysia (1) Pani Doktor nie żyje. Uratowała mi życie. Dwa razy. Nie ma słów żeby opisać... Lilka Kompetentnie (1) W Poradni Osiek udzielono mi kompetentnej porady w jaki sposób mam postępować... Marek Polecam każdemu (1) Bardzo dobrze wspominam konsultacje. Cieszę się, że trafiłem do tej poradni... Tomek hmm (1) dziwne prowadzenie terapii, ciągle jakas hipnoza i powroty do dzieciństwa.... Judyś Polecam ! (1) Polecam z całym przekonaniem, bardzo dobra terapeutka, świetny rodzaj... dodo polecam (1) Skorzystaliśmy z terapii dla par, chociaż długo się wahaliśmy to warto było... Maria iTomasz