Bardzo polecam (1) Pani Magdalena Nawrocka podchodzi do pacjentów profesjonalnie, ale z... K.K. Polecam! (1) Goraco polecam wszystkim ktorzy chca nad soba popracowac (satysfakcja... Danuta Polecam Panią psycholog Annę Żylis (1) Moja terapia trwała 8 miesięcy, otrzymałam ogromne wsparcie i pomoc. Pani... Monika
Pozytywna energia (1) Namiary do Pani mgr Małgorzaty dostałem od znajomej, która szczerze polecała... Krzysztof Z. Bardzo ciepła i uśmiechnięta (1) Bardzo się cieszę ze trafiłam do tej psycholog. Byłam na jednej wizycie i... Karmel Gorąco polecam (1) Rok temu uczęszczałam na kurs MBSR do Instytutu i od tamtego czasu zupełnie... Ela Danuta Barszcz świetny psychoterapeuta (2) Polecam świetnego terapeutę panią Danutę Barszcz. Miałem poważne problemy... Franciszek Józef Profesjonalistka !!!! (1) Miałam problem z onanizowaniem się mojej córki, psycholog szkolny nic mi... Anna polecam psychoterapeutę Danutę Barszcz (1) Od dwóch lat korzystam z terapii u Pani Danuty i jestem zadowolony, Chetnie... Zb Fajna inicjatywa (1) Bardzo fajna inicjatywa, ciekawy program, fajna atmosfera na warsztatach,... Masza Monika lat 33 - opinia (3) Do Pani Joanny trafiłam z silną nerwicą i fobią społeczną. Po kilku... Monika lat 33 Polecam z całego serca! (1) Kiedyś każde wyjście z domu było stresem, czasem nie do zniesienia, teraz nic... Łukasz Joanna Linde (1) Gorąco polecam Panią Joannę Lindę,moja terapia trwała 3 miesiące,na pierwszym... Zdecydowanie warto (1) Uczestniczyłem w 8 tygodniowym kursie Mindfullness w tym ośrodku. Polecić... Tadek polecam (1) korzystam z psychoterapii u p.Ani i jestem bardzo zadowolona. Pani Ania jest... mama Zuzanny Rozwiązywanie problemów nastolatków (1) Byłam z mężem na konsultacji w sprawie problemów wychowawczych z synem... Ewa Warto! (1) Jeśli zamierzacie uporządkować swoje sprawy i jesteście do tego przekonani,... Natalia Jak najbardziej polecam (1) Pani Ania pomogła mi wydostać się z piekła. Nie znam słów, które byłyby w... Karina Pomóż sobie.. (1) ..tak, jak ja to zrobiłam. Wreszcie się zdecydowałam na terapię i to był... Anka wreszcie terapia mi pomogła (1) Po 2 długoterminowych terapiach i wielu pojedynczych wizytach, po których nie... Sonia