polecam kierowcom taksówek (1) Od lat chodzę na badania to tej pracowni. Bardzo miła Pani Psycholog. Dobrze... Krzysztof rolba - opinia (1) Ja jestem bardzo zadowolona!!! Poszłam, bo wszystko się waliło i nie mogłam... rolba rewelka (1) podobno mistrz prowadzi teraz warsztaty, oje doświadczenie w tej terapii... sova
A - opinia (1) jestem w trakcie konsultacji, ciężko było się zdecydować ale przy pani... A D.aniołek - opinia (1) jeśli Was to spotkało dziewczyny to tylko Mariusz Paniewski....Dziś piszę o... D.aniołek Monika - opinia (1) Moje małżeństwo się rozpadało. Długo zwlekaliśmy z decyzją o terapii. Gabinet... Monika Wspaniały Człowiek (1) Jak wpadłam w depresję Doktor Paniewski okazał sie jedynym człowiekiem, który... Katarzyna Świetny Specjalista (1) Polecam Panią psycholog potrafiła trafnie ocenić sytuację. Byłam w bardzo... Pacjentka Ola - opinia (1) Nie polecam. Mam poczucie zmarnowanego czasu i pieniędzy. Ola Serdeczne dzięki! (1) Skontaktowałem się z ośrodkiem Mila w listopadzie w kryzysowej sprawie... Mikołaj Rewelacj (1) Byłam u Pani Ani na konsultacji w związku z rozwojem mojej córki. Naprawdę... Anna Bardzo polecam (2) Pani terapeutka bardzo mi pomogła, przez wiele miesięcy miałam depresję i nic... maga specjalistka od stresowania (6) Kontakt buduje na zasadzie petent urzednik . Z mina jak by jej coś pod... tejta Agnieszka - opinia (1) Z Panią Violettą spotkałam się kilka lat temu na ustawieniach rodzinnym oraz... Agnieszka polecam (1) Wspaniała, ciepła osoba, bardzo profesjonalna, otwarta na drugiego człowieka.... Kinga to terapia, która pomaga, tak uważam, tak czuję (1) tolerancja, życzliwość, empatia i zainteresowanie moimi problemami, to cechy... marta Polecam (1) Każdemu, kto boryka się z brakiem satysfakcji z życia i cierpieniem. Sama... ag bardzo profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolona. Moje życie osobiste ulega niezwykłym przemianom.... A. Brak terminowości (1) Witam, korzystałam z ośrodka razem w celu zdiagnozowania dziecka. Umówiłam... Anna Polecam! (1) Nie paliłem się, aby skorzystać z pomocy psychologa, ale sam już problemu... Paweł