Polecam (1) Każdemu, kto boryka się z brakiem satysfakcji z życia i cierpieniem. Sama... ag bardzo profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolona. Moje życie osobiste ulega niezwykłym przemianom.... A. Brak terminowości (1) Witam, korzystałam z ośrodka razem w celu zdiagnozowania dziecka. Umówiłam... Anna
Polecam! (1) Nie paliłem się, aby skorzystać z pomocy psychologa, ale sam już problemu... Paweł TAK (1) Normalnie, by dobrze wypaść, rzuciłbym kilka konkretnych i efektownych słów... Darek Kilka słów ode mnie (1) Pani Agnieszka to osoba od razu wzbudzająca zaufanie. To ważne, bo łatwiej... Anonim W czasach gdy człowiek człowiekowi wilkiem ... (1) ... Agnieszka potrafi podać pomocną dłoń i pomóc zrozumieć samego siebie. To... P. Przyjaciel (2) Mariusz super człowiek - lekarz- terapeuta- przyjaciel. Pomoże wyjść z... gerard polecam (1) polecam Magda Dobry Psycholog (1) Pan Sebatian potrafił mnie tak naprowadzić, że nie musze wiecej brać leków na... Katarzyna Sa świetni:) (1) Byłem w dużym kryzysie .... I juz nie jestem :) Polecam www.psychodynamiczny.pl Jan Polecam! (1) Szybko potrzebowałem pomocy w trudnym czasie i ją otrzymałem!!! Profesjonalne... tom miło, rzeczowo, kompetentnie (1) miło, rzeczowo, kompetentnie bea ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Pani Karina jest fantastyczną, miłą i sympatyczną osobą, która nie jest... Magdalena B. ciekawa osoba (6) Ta Pani to rzeczywiście dobry specjalista. Problem w tym, że niekoniecznie w... rozwiedziony Polecam. (1) Rzeczowa, spokojna rozmowa w trakcie której pani psycholog pomaga zdefiniować... m psycholog prorok (1) łojezu.patrzę na wypowiedź poniżej i mam wrażenie,że to opis zupełnie innej... Jota gorąco polecam (1) Uczęszczam z moją pociechą na terapię SI i jestem pod wielkim wrażeniem... Kate gorąco polecam rodzicom, dla których ważne jest, aby ich dziecko miało cudowne dzieciństwo (3) Witam, Jestem zachwycona miejscem jakie poleciła mi koleżanka. Przedszkole... Maria Wybitny człowiek (2) Pan doktor Paniewski jest najlepszym ze znanych mi Psychiatrów, człowiek moim... Adam