Po 2 długoterminowych terapiach i wielu pojedynczych wizytach, po których nie chciałam widzieć psychologa/psychoterapeuty na oczy trafiłam do P.Ani,która obdarzyła mnie nowym życiem-wreszcie bez myśli samobójczych,które męczyły mnie 7 lat. Nie spodziewałam się, że P.Ania tak trafnie "dokopie się" do tych pozornie malutkich spraw, przez które nie radziłam sobie z życiem, nie mówiąc już o satysfakcji. Po terapii rozumiem siebie i moje schematy zachowań, emocji lepiej niż kiedykolwiek. W trakcie terapii nie byłam pospieszana,miałam pełne poczucie bezpieczeństwa, spokojnie mogłam wracać do tematów, które odczuwałam jako "wciąż sączące się". Miałam okazję uczestniczyć w terapii bezpłatnej, w nieistniejącym już ośrodku, więc moja ocena przystępności cen powinna brzmieć: brak odpowiedzi, jednak wystawiłam 6, bo uważam, że terapia z P.Żylis warta jest każdych pieniędzy (a ceny, które ma podane na stronie nie są wygórowane, z tego co wiem od leczących się znajomych za jedną sesję u dobrego psychologa w Trójmieście płacą minimum 110zł). Niech najlepszą opinią o pani Ani Żylis będzie to, że z chęcią przyprowadziłabym do niej członków mojej rodziny.