Psycholog dziecięcy - pilnie namiary.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Potrzebuje namiary na jakiegoś dobrego psychologa dziecięcego, który byłby w stanie pomóc rozwiązać problem zaparć nawykowych u dzieci.

Najlepiej taki który by przyjmował na NFZ.
no ale prywatne praktyki też mile widziane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Psycholog dziecięcy - pilnie namiary.

Mogę polecić dwie babeczki, z którymi miałam zajęcia na studiach- obie kompetentne, ale przyjmują tylko prywatnie. Magda Giers i Monika Zielińska. Numerow poszukaj w wyszukiwarce.

Monika Zielinska w tym przypadku raczej nie pomoze - specjalizuje sie w zaburzeniach autystycznych.

wyszukałam sobie Panią Monikę i pracuje w ośrodku w Sopocie, gdzie zajmują się też właśnie zaparciami.

Skontaktowałam się z Panią, czekam na odpowiedz ;)

Ta Pani nie szanuje ludzi. Odradzam.

http://www.centrumteraz.pl - dr Magdalena Giers - świetna pani psycholog, wiem z własnego doświadczenia bo chodziłam z synkiem, zajmuje się też problemami żywienia i nawykowych zaparć. Polecam w 100%, zresztą w necie znajdziesz same super opinie o Pani Magdzie.

O dziękuję serdecznie !

Do Pani Magdy też właśnie napisałam meila i czekam na odzew.

:)

Nie chcę dublować wątku, więc sie podpinam pod Twój. Mamy ten sam problem. Byłaś już na wizycie? Kogo polecasz?

Moja współpraca z Evolutio, a dokładniej współpraca mojego dziecka, a jeszcze dokładniej współpraca z Panią Beatą wypadła doskonale. Dziecko sprawnie nauczyło się czytać a jednocześnie mam wrażenie, że również bardzo dobrze sobie poradziło jeśli chodzi o panowanie nad emocjami oraz problemy z nerwami jakie się wcześniej pojawiały. Praca psychologiczna z pracującą tam Panią Izą również dała świetne efekty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś tu chyba ma mało klientów, bo na 8 forach wrzucił ten sam skopiowany post z reklamą. Dobry psycholog ma kolejki i kompletny brak czasu na reklamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (109 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...