Psychoterapia Anna Schulz

Psycholodzy

Gdańsk, Gnilna 24/5

Paula N - ocena (1) Do Pani Ani chodzę na psychoterapię od dwóch miesięcy. To dopiero początek.... Paula N Mama Olka - ocena (1) Pani Ania jest bardzo ciepłą i kompetentną osobą, która potrafi wysłuchać i... Mama Olka Profesjonalistka ze wspaniałym podejściem do ludzi (1) Pani Anna jest bardzo ciepłą i sympatyczną osobą. Bardzo się bałam pierwszego... Maria
Ostatnia deska ratunku (1) Do Pani Anny trafiłem w stanie totalnej rezygnacji. Jestem żołnierzem... Ż polecam wszystkim (1) Pani Anna jest bardzo ciepłą i profesjonalną osobą. Pomogła mi w trudnych... K.Talarek Konkretna pomoc (1) Bardzo dobry fachowiec i specjalista. Kłopoty w firmie, za tym szły w... ArekN Wsparcie i profesjonalizm (1) Do Pani Anny trafiłam po korzystaniu z usług u innych psychologów. Mój syn... Ewa Łukaszewska Zadowolona (1) Najlepszy specjalista, którego udało mi się znaleźć z polecenia. Pani Ania... Kasia Polecam wszystkim! (1) Terapia bardzo mi pomogła i czuję znaczną ulgę. Pomimo tego,że psychoterapia... Jolanta Kwiatkowska Moja wizyta (1) Na wizytę do Pani Psycholog musiałam trochę poczekać, jednak mogę szczerze... Anonim