Klient - ocena (1) Konfliktowy właściciel. Prostackie zachowania. Klient Bartek - ocena (1) najlepszy pub w jakim byłem, wspaniała obsługa, wspaniałe ceny, niesamowita... Bartek Antek - ocena (1) Super miejsce! Rockowy pazur Antek
bejbineczka - ocena (1) Miła obsługa, świetny lokal, wybór trunków oraz szamki. Ponadto sporo... bejbineczka Adam - ocena (1) Mega miejsce! Święta muzyka, rewelacyjna obsługa i można posiedzieć do samego... Adam Miejscowy - ocena (1) Super obsługa i klimat miejsca Miejscowy Anonimowo - ocena (1) Polecam! Super atmosfera, pyszne nalewki. Anonimowo 88 - ocena (1) Polecam ......... 88 A. - ocena (1) Wyjątkowe miejsce na mapie gdnaska A. Jan l - ocena (1) Pięknie tam! Klimat rewelacja Jan l Sim - ocena (1) Wszystko jak zwykle ok Sim luk - ocena (1) miła obsługa a zwłaszcza Pani Alina miło nas ugościĺa wszystko smaczne polecam. luk Pffff - ocena (1) Mila obsluga, super kot :D i bardzo smaczny grzany cydr. Mecze moglyby byc... Pffff Artur - opinia (1) uczciwy kawał mięsa... Artur Kaza - opinia (1) Burger pyszny, smakowity i duży. Kaza Alicja - opinia (1) Super miejsce ze świetną ekipą !! Alicja Hatsuno - opinia (1) Klimatyczny lokal z rockową/metalową muzą, genialną obsługą oraz pysznymi... Hatsuno Dawid - opinia (1) Szkoda że Tatry nie mają w sprzedaży, ale poza tym to mega sztosik ludzie... Dawid Jakub - opinia (1) Najlepszy pub w Gdyni, święty wystrój lokalu oraz bardzo przyjaźni barmani... Jakub smk - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, takie swoje. Przyszedłem sam, a poczułem się jak wśród... smk