Bolo - opinia (1) Super miejsce do wypicia drinków i posiedzenia ze znajomymi. Bolo Krzysztof - opinia (1) Mega miejsce, przesympatyczna i kompetentna obsługa. Wystrój i klimat robią... Krzysztof klubowicz - opinia (1) Najlepsze, kultowe miejsce w Gdyni klubowicz
Hanna - opinia (1) świetne miejsce, przyjazna atmosfera, genialne cocktaile i różowe, fioletowe... Hanna Aga - opinia (1) Super miejsce, super klimat. Polecam :) Aga Los101 - opinia (1) Szeroki wybór piw w rozsądnych cenach świetna obsługa iwrecz rodzinna... Los101 Kola - opinia (1) Czysty profesesjanalizm i niesamowity wybór rumu! Zdecydowanie polecam Kola Radek - opinia (1) Najlepsza pizza jaka jadłem do tej pory . Dodatkowo polecam autorskie... Radek Maxic - opinia (1) Jedzenie dramat tylko obsługa miła Maxic Karolina - opinia (1) Przynieśli przypalone jedzenie i jeszcze oszukano nas na rachunku, pobierają... Karolina Izabela - opinia (1) Duzy wybór piw kraftowych ,pyszne nalewki. Fajna atmosfera w lokalu . Izabela Paulina - opinia (1) Świetny lokal, szczególnie na imprezy okolicznościowe - pyszne jedzenie, miła... Paulina Krzysztof - opinia (1) Jedyne takie miejsce w Trojmiescie Krzysztof Waldi - opinia (1) Chodziłem tam kilkanaście lat. Po latach pandemii chciałem napić się piwa.... Waldi Amelia - opinia (1) Kultowy lokal, fajna atmosfera. Kilka razy byłam już z partnerem i zawsze... Amelia K.Staręga - opinia (1) Pub obsługujący stand-up'y - wiec warto :) K.Staręga sorokoń - opinia (1) słabo bez koncertów, szkoda ,że już nikt w niedzielę nie gra o 12.00 godzinie sorokoń B - opinia (1) Koniecznie trzeba odwiedzić to miejsce! Oryginalne koktajle i przyjemna... B Łukasz - opinia (1) Najlepszy pub w Gdańsku. Niesamowity klimat, świetna obsługa, służąca zawsze... Łukasz Marek Prusakowski - opinia (1) Bywam w tym lokali jeszcze od czasów Mundo. Przeżywał on kolejne rewolucje -... Marek Prusakowski