laura - opinia (1) cudownie, będę wracać cały czas super klimat, bardzo dobre jedzenie, owoce w... laura Raf - opinia (1) Świetne miejsce zarówno na zaciszny odpoczynek od codziennego gwaru centrum... Raf Cezary - opinia (1) Jeden z najlepszych lokali tego typu w Trójmieście Bardzo miła i... Cezary
Krystian - opinia (1) Polecam głównie ze względu na bułkę, która jest wyrabiana na miejscu. Jest... Krystian tomek - opinia (1) wygląda i zapowiada się bosko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tomek Raf - opinia (1) Trzeba przyznac, ze jest to calkiem przyzwoita opcja na tani obiad ale... Raf Aimar1987 - opinia (1) Najlepszy klimat w Trójmieście wśród multitapow. Aimar1987 piachu - opinia (1) Cześć wszystkim , polecam ten Pub jako chyba jeden z lepszych w trójmieście ,... piachu Małgorzata Gdańsk - opinia (1) Zamówiłam tam wczoraj drink o wiele obiecującej nazwie: hurricane. Cena 24... Małgorzata Gdańsk Mg - opinia (1) Piwa doskonałe obsługa jeszcze lepsza Mg art - opinia (1) Polecam, dobre miejsce na chwilę odetchnienia.... art Mirela - opinia (1) Świetne miejsce do którego chce się wracać.......miejsce gdzie można obejrzeć... Mirela ARTUR - opinia (1) Dziś baaaardzo negatywnie muszę ocenić ten lokal. A to za sprawą płatnej dla... ARTUR Aga k - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, fantastyczna obsługa. Można również zamawiać na wynos Aga k Dude - opinia (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Dude HighOats - opinia (1) Okrutnie urokliwe miejsce ze świetnym piwem i ogromną ilością planszówek.... HighOats Aldona - opinia (1) Kwaśnica za 17 zł, to kpina. Mała miseczka z kwaśną wodą i kapustą, a w niej... Aldona Barbara - opinia (1) Przytulny pub w piwnicy. Bardzo duży wybór craftowego piwa i jeszcze większy... Barbara dom - opinia (1) swietny lokal na posiadowke, przystepne ceny, przepyszne nalewki, nie... dom Sebastian - opinia (1) Myślałem, że tanie jedzenie musi być słabsze... najadłem się za 15 złoty a... Sebastian