Bar - opinia (1) Niestety to jest banał - ceny ok, ale ja wolę drożej a smacznie i zdrowo Bar Witold - opinia (2) Całkiem przyjemnie, przede wszystkim niedrogo, i co ważne: na piętrze jest... Witold Ja - opinia (1) miła atmosfera i obsługa dobre zakąski do czegoś mocniejszego w przystępnych... Ja
Totalne ZERO (3) Natychmiast po wejściu zostałem poroszony o zdjęcie i schowanie szalika... Irek Anna - opinia (1) Doskonala lokalizacja, blisko skm. Duzy wybor piw i super obsluga. Do tego... Anna Lampek - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony..Menu ciekawe A ceny superprzystępne..za... Lampek Joanna - opinia (1) Super polecam! Pyszne tosty i dobre piwko Joanna bywalczyni - opinia (1) Ogromny wybór planszówek - ponad 100. I tych prostych, szybkich, imprezowych,... bywalczyni Norman - opinia (1) Ogólnie OK, tylko ten nijaki wystrój sprawia, że miejsce jest wyprane z klimatu. Norman Kasia - opinia (1) Sylwester 2019/2020 ,no niestety nie polecam,jedzenie tanim kosztem,ryz... Kasia Anna - opinia (1) Nikomu przy zdrowych zmysłach nie polecam. Po wejściu do środka ciemno , ale... Anna Hermano - opinia (1) słabo, niemiła obsługa... Hermano Xyz - opinia (1) Suuuper, miła obsługa, fajny klimat Xyz Em - opinia (1) Nie trzeba dużo pisać. Po prostu super. I tyle. Em Ania - opinia (1) Totalny brak szacunku dla pracowników. Poza tym dania, za które biorą tyle... Ania Rewelka (1) Polecam duuuuzy wybór piw z przystawek szczególnie przyoadly mi do gustu te... Michał Okrągła najlepszy!!! (1) Bar na zewnątrz najlepszy, zwłaszcza kiedy zmianę ma Natalia. Jedzenie dobre,... Filka358 Masakryczna obsługa w budce lody-gofry (2) masakra! obsługa nie tyle, że się nie uśmiecha, ale wygląda na obrażoną.... Monika Hop head fun (1) Wyśmienite piwa. Człowiek za barem zna się na rzeczy, Emil Słabo (1) Byłem, widziałem, żadna rewelacja. Ja