Aga k - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, fantastyczna obsługa. Można również zamawiać na wynos Aga k Dude - opinia (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Dude HighOats - opinia (1) Okrutnie urokliwe miejsce ze świetnym piwem i ogromną ilością planszówek.... HighOats
Aldona - opinia (1) Kwaśnica za 17 zł, to kpina. Mała miseczka z kwaśną wodą i kapustą, a w niej... Aldona Barbara - opinia (1) Przytulny pub w piwnicy. Bardzo duży wybór craftowego piwa i jeszcze większy... Barbara dom - opinia (1) swietny lokal na posiadowke, przystepne ceny, przepyszne nalewki, nie... dom Sebastian - opinia (1) Myślałem, że tanie jedzenie musi być słabsze... najadłem się za 15 złoty a... Sebastian Bar - opinia (1) Niestety to jest banał - ceny ok, ale ja wolę drożej a smacznie i zdrowo Bar Witold - opinia (2) Całkiem przyjemnie, przede wszystkim niedrogo, i co ważne: na piętrze jest... Witold Ja - opinia (1) miła atmosfera i obsługa dobre zakąski do czegoś mocniejszego w przystępnych... Ja Totalne ZERO (3) Natychmiast po wejściu zostałem poroszony o zdjęcie i schowanie szalika... Irek Anna - opinia (1) Doskonala lokalizacja, blisko skm. Duzy wybor piw i super obsluga. Do tego... Anna Lampek - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony..Menu ciekawe A ceny superprzystępne..za... Lampek Joanna - opinia (1) Super polecam! Pyszne tosty i dobre piwko Joanna bywalczyni - opinia (1) Ogromny wybór planszówek - ponad 100. I tych prostych, szybkich, imprezowych,... bywalczyni Norman - opinia (1) Ogólnie OK, tylko ten nijaki wystrój sprawia, że miejsce jest wyprane z klimatu. Norman Kasia - opinia (1) Sylwester 2019/2020 ,no niestety nie polecam,jedzenie tanim kosztem,ryz... Kasia Anna - opinia (1) Nikomu przy zdrowych zmysłach nie polecam. Po wejściu do środka ciemno , ale... Anna Hermano - opinia (1) słabo, niemiła obsługa... Hermano Xyz - opinia (1) Suuuper, miła obsługa, fajny klimat Xyz