Zacnie (1) Imprezki są całkiem zacne :D Na plus na pewno obsługa, bo barmani są na maksa... martin Na nic nie mozna narzekac. (1) Jak wyzej ;) nie lubie wymyslac opinii. Alu Fajne, kameralne miejsce wlasciwie w samym centrum (1) Przyjemny lokal w miejscu dawnego Padbaru, czyli przy Infoboxie. Duży wybor... Piotrek
Ulubione miejsce (1) Pub położony w samym centrum, czynny do późnych godzin wieczornych/nocnych.... gibon najlepsze rockowe/metalowe miejsce w okolicy (2) Metro to świetna imprezownia, gdzie można się wyszaleć a potem napić pysznego... theME Super miejsce! (1) Doskonale miejsce! W sam raz na spotkanie ze znajomym lub większa ekipa.... Kamila Bardzo mi się podoba (1) Super atmosfera barmani fajni będę wpadał częściej Andrzej Jak dla mnie, rewelacja! (1) Od pewnego czasu jestem tam w miarę regularnym, weekendowym bywalcem i nie... Krzysiek Super miejsce (1) Super miejsce Hugo klimat i super ludzie (1) Luz, spontan, sympatia, uprzejmość, miła obsługa - tak tam jest !!! A do tego... MZK Bezkonkurencyjni (1) Dosłownie, bo w okolicy nie ma zbyt wielu fajnych miejsc (najbliżej chyba... N. Klimatyczne miejsce, świetne wino (1) A przy tym i zjesz dobrze. Siedzieć mozna tu bez przerwy - sofy wygodne, nie... Ona Jedno z najlepszych miejsc w Polsce (1) Wspaniałe, klimatyczne miejsce, charakter morski, zdjęcia platform... Michal Witam specjalnie tu weszlam (1) jestem z Wroclawia bylismy niedawno super miejsce bardzo oryginalny wystrój... wroclawianka Kelnerka (1) Calkiem fajne miejsce szkoda tylko ze tak istotna kwestia jak kelner psuje... Michał Blues Club - najlepsze miejsce na świecie (1) Odkryłem to zjawisko dopiero 2 miesiące temu. 17 lat zmarnowanych. Ale to się... Swojski dzielnicowy klimat! (1) Moj dzielnicowy najlepszy pub! Krzysiek Świetne miejsce (1) Polecam wszystkim, naprawdę świetne miejsce do spędzania czasu ze znajomymi K Najlepszy Pub w 3city (1) 115 single maltow zamyka tymat! Nie ma lepszego pubu z fachowym whisky! El G Cudowne miejsce! (1) Fenomenalne drinki- najlepsze w mieście! Ceny dla każdego, a pan barman... Marcin