Jak dla mnie, rewelacja! (1) Od pewnego czasu jestem tam w miarę regularnym, weekendowym bywalcem i nie... Krzysiek Super miejsce (1) Super miejsce Hugo klimat i super ludzie (1) Luz, spontan, sympatia, uprzejmość, miła obsługa - tak tam jest !!! A do tego... MZK
Bezkonkurencyjni (1) Dosłownie, bo w okolicy nie ma zbyt wielu fajnych miejsc (najbliżej chyba... N. Klimatyczne miejsce, świetne wino (1) A przy tym i zjesz dobrze. Siedzieć mozna tu bez przerwy - sofy wygodne, nie... Ona Jedno z najlepszych miejsc w Polsce (1) Wspaniałe, klimatyczne miejsce, charakter morski, zdjęcia platform... Michal Witam specjalnie tu weszlam (1) jestem z Wroclawia bylismy niedawno super miejsce bardzo oryginalny wystrój... wroclawianka Kelnerka (1) Calkiem fajne miejsce szkoda tylko ze tak istotna kwestia jak kelner psuje... Michał Blues Club - najlepsze miejsce na świecie (1) Odkryłem to zjawisko dopiero 2 miesiące temu. 17 lat zmarnowanych. Ale to się... Swojski dzielnicowy klimat! (1) Moj dzielnicowy najlepszy pub! Krzysiek Świetne miejsce (1) Polecam wszystkim, naprawdę świetne miejsce do spędzania czasu ze znajomymi K Najlepszy Pub w 3city (1) 115 single maltow zamyka tymat! Nie ma lepszego pubu z fachowym whisky! El G Cudowne miejsce! (1) Fenomenalne drinki- najlepsze w mieście! Ceny dla każdego, a pan barman... Marcin Wielki minus za transmisje sportowe (1) Transmisja meczu bez głosu, bo musi lecieć muzyka. A zamiast finału MŚ w... Maciej Fantastyczna pizza! (1) W klimatycznym lokalu można zjeść pyszną pizzę. Obsługa jest sympatyczna i ma... Katarzyna Wstyd mi (1) Gdy znajomi zaciągnęli mnie siłą niedługo po otwarciu tego miejsca strasznie... BM pub na szóstke !!! Dla fanów kraftów (1) doskonaly pub z szerokim wyborem piw kraftowych !! + za dobry klimat i... Piotrek Rewelacja (1) Zapomniałem o ocenie, ale to oczywista oczywistość. Tomek też Piwosz Rockmill w gazie! (2) Nic dodać nic ująć, naprawdę znakomite miejsce, zarówno pod kątem piw z... Krzysiek Piwosz Czytałem że będą go zamykać;( (1) nieeeeeee Tomasz król cip..k