Wielki minus za transmisje sportowe (1) Transmisja meczu bez głosu, bo musi lecieć muzyka. A zamiast finału MŚ w... Maciej Fantastyczna pizza! (1) W klimatycznym lokalu można zjeść pyszną pizzę. Obsługa jest sympatyczna i ma... Katarzyna Wstyd mi (1) Gdy znajomi zaciągnęli mnie siłą niedługo po otwarciu tego miejsca strasznie... BM
pub na szóstke !!! Dla fanów kraftów (1) doskonaly pub z szerokim wyborem piw kraftowych !! + za dobry klimat i... Piotrek Rewelacja (1) Zapomniałem o ocenie, ale to oczywista oczywistość. Tomek też Piwosz Rockmill w gazie! (2) Nic dodać nic ująć, naprawdę znakomite miejsce, zarówno pod kątem piw z... Krzysiek Piwosz Czytałem że będą go zamykać;( (1) nieeeeeee Tomasz król cip..k Ocen z wielkiego otwarcia (1) Nie wiem jak tam będzie poza otwarciem, ale dzisiejszego wieczoru tragedia.... Piotr Fajna miejscowka (1) Fajnie miejsce w Sopocie, profesjonalna ekipa wystroj spoko nie jestem znawca... Patryczek ..... (2) Przychodząc do graciarni spodziewaj się ,że obsługa od razu przejdzie w... Marcin Polecam (1) Świetna knajpa, dobre piwo i to co najważniejsze świetna obsługa i bardzo... Szymon Polecam (1) Bardzo fajne miejsce, szczególnie latem, jak cała ulica żyje swoim życiem. Au polecam! (1) Idealne miejsce na poranną kawę! Polecam :) anonim Awesome (1) I am a polish American and I feel at home there, the food is great, the menu... Kathy słaba obsługa (1) Nie dość, że płaci się kaucję za wypożyczenie koca, to przy zwrocie może być... Iwona Fajna miejscówka (1) Ciekawy wystrój , miła obsługa a przede wszystkim fantastyczna wiśniówka .... Katarzyna Polecam (1) Najlepszy PUB w Gdyni Miła obsługa, pyszne drinki i domowy klimat Krzysiek Nie urzeka (1) Osobiście uważam że sam smak serwowanej nalewki jest zupełnie nijaki,... Maciej Super miejsce (1) Świetny lokal,fajna atmosfera,duży wybór planszówek.Warto zajrzeć i to nie... Ania głupota (2) Byliśmy dzisiaj w 3 dorosłych + 3 10-letnich dzieciaków. W godzinach... Artur