Knebel - ocena (1) Jedzenie z punktu ochydne frytki odgrzewane , suche nie do zjedzenia . Filet... Knebel Magda - ocena (2) Karaoke we wtorki Magda gaba - ocena (1) Zawsze szeroki wybór piw kraftowych, świetna pizza w stylu rzymskim.... gaba
Lila - ocena (1) Najlepszy pub w całej Gdyni!! Lila Arkadiusz - ocena (1) Idealne miejsce na wypicie dobrego piwa. Obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam Arkadiusz Mirosław - ocena (1) Kultowe miejsce w Gdyni. Mirosław Marcin - ocena (1) Taki powinien właśnie być każdy PUB. Nic sztucznego, czujesz sie bardzo... Marcin Celi - ocena (1) Pub odkryłam gdy przeprowadziłam się na studia. Mineło kilka lat a ja dalej... Celi Lodzia - ocena (1) Niewątpliwie najlepszy pub w Sopocie! Lodzia Okoń - ocena (1) Absolutny hit ścisłego centrum Gdańska - kameralnie, przytulnie, w przyjaznej... Okoń Jagna - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Najlepszy Pub w Trójmieście️ Jagna Tomek - ocena (1) Blues Club wyjątkowe miejsce z duszą! Rodzinny pub z niesamowitą atmosferą.... Tomek Tomek - ocena (1) Mój ulubiony pub od lat! Chodzę tam dosłownie od małolata klimat niezmiennie... Tomek Macieju - ocena (1) Ten klimat i ludki :) Macieju Koszały - ocena (1) Najlepsi z najlepszych! Super obsługa, lokalizacja i przede wszystkim miejsce... Koszały Kacper - ocena (1) Duży wybór kratowych piw, do tego niezła pizza. Polecam odwiedzić Małe Piwko Kacper A - ocena (1) Mega klimat i moja ulubiona barmanka Wika!! Dla niej tam przychodzę ️ A Wiktoria - ocena (1) Wspaniała obsługa i niesamowity klimat! Miejsce nie do podrobienia Wiktoria Konrad Czapka - ocena (1) Lubię piwo , a w małpie jest dużo piwa Konrad Czapka M - ocena (1) Super ekstra!!! M