corona - ocena (1) Mój ulubiony lokal, bo są super barmani, rodzinna atmosfera i dobra muzyka!... corona Damian - ocena (1) Zawsze żałuję gdy tam pójdę. Ale z jakiegoś powodu wracam xd Damian Damian - ocena (1) Speluna ale wspaniali ludzie tam są. Damian
Naajak - ocena (1) Świetne miejsce i jeszcze lepsza atmosfera. Oporów w opór. Na pewno tam... Naajak Bywalec - ocena (1) Świetne miejsce. Niesamowity klimat z ogromnym wyborem piw kraftowych, a do... Bywalec Marcin - ocena (1) Super miejsce na piwo i pyszna pizza Marcin LDN - ocena (1) uwielbiam Top Gun za fajny klimat i smaczne jedzenie. Duży wybór różnych... LDN Dawid - ocena (1) Super Pub. Niebywałą atmosfera z widokiem na piękny Gdański Dworzec ! Polecam Dawid Metalrock - ocena (1) Pub bardzo fajny. Zapraszamy w piątek 30 sierpnia na koncert. Metalrock Michał - ocena (1) Bardzo fajne miejsce, zaskoczyło mnie kompletnie, bo trafiłem przypadkiem.... Michał Andi Ćwiartka - ocena (1) Chodzimy do Chilly Willy z żoną od kilkunastu lat - super miejsce (prawie nad... Andi Ćwiartka Krytyk - ocena (1) Bardzo fajne miejsce i tanie piwo Krytyk kornelia - ocena (1) mega super obsługa zwłaszcza pani Zosia, polecam jedzenie bardzo dobre,... kornelia ice hockey - ocena (1) Jeden z najlepszych ... Shoty chyba najlepsze w Gdańsku Obsługa bardzo miła... ice hockey Ja - ocena (1) Generalnie spoko atmosfera i barmani są naprawdę spoko ale wysokie ceny Ja Tajemniczy klient - ocena (1) Super, super obsługa, drineczki i naleweczki Tajemniczy klient Osowiak - ocena (1) Dobry kawał burgera, mięsko, zielenina, sosy i to wszystko w cudownie... Osowiak K - ocena (1) Super! Pyszne burgery K ktoś - ocena (1) Enklawa normalności :). Pub z duszą i klimatem. Fajna załoga na pokładzie. ktoś Kubix - ocena (1) Świetne miejsce dla każdego. Kubix