Tomaszek - ocena (1) Super atmosfera, ludzie pierwsza klasa Tomaszek Michał - ocena (1) Baaaardzo polecam, super miejsce. Michał JokerBody - ocena (1) Niesamowity klimat, nie widziałem jeszcze takiego lokalu. Można się poczuć... JokerBody
kamilos - ocena (1) Super klimat. Mili ludzie. kamilos Piotr - ocena (1) Najlepsze rockowe miejsce w Gdyni ! Piotr ja - ocena (1) najlepszy pub w Gdyni ja ja - ocena (1) naprawde super miejsce ja AC - ocena (1) Super miejsce, na plaży, widoki na zatokę super. Fajna obsługa (oprócz... AC Gosia - ocena (1) Świetne miejsce położone tuż przy Baszcie Stągiewnej i przy przystani... Gosia Aśka - ocena (1) Fajna luźna atmosfera, tanie napitki i super karaoke - luz blues i orzeszki Aśka Bruno - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Bruno Jacek - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla ludzi lubiących craftowe piwo i wyśmienitą pizzę.... Jacek Kuba - ocena (1) Świetne miejsce z klimatem, duży wybór kraftowych piw i bardzo dobre jedzenie:) Kuba Klient wekendowy - ocena (1) Doskonała lokalizacja, obsługa, klimat. Atrakcyjne wydarzenia. Polecam Klient wekendowy Marcin96 - ocena (1) Dużo w porównaniu z poprzednią lokalizacją się nie zmieniło, taki sam... Marcin96 NatLia - ocena (1) Dobre piwko,super klimat NatLia Daniel - ocena (1) Świetny pub do którego chętnie wracam. Najlepszy w 3city. Daniel Ukryta Prawda - ocena (1) Duży wybór alkoholu, miła obsługa, pub otwarty do rana, możliwość oglądania... Ukryta Prawda :) - ocena (1) Miła atmosfera, najlepsi barmani :) Mebel - ocena (1) Niedobra ryba z grilla ale jest tequila Mebel