AK - ocena (1) To już legendarne miejsce na mapie pubów w Gda, jest nieco na uboczu (choć w... AK Aneta - ocena (1) Super miejsce na spotkanie ze znajomymi Aneta John Z. - ocena (1) The Best Pub !!! John Z.
Jola - ocena (1) Nie polecam, czas oczekiwania na śniadanie z jajek - ponad godzinę Żadnego... Jola Gość - ocena (1) Bardzo nie polecam tego miejsca , szczególnie właśnie w Gdańsku. Byliśmy w 7... Gość Niewielka - ocena (1) Super atmosfera, obsługa, wystrój jest niesamowity i klimatyczny. Polecam i... Niewielka Piotrek - ocena (1) Jako student cenię sobie dobry i przystępne ceny, Mefisto spełnia moje... Piotrek Szympek - ocena (1) Fajny klimacik, dobre ceny i zacna obsługa. Polecam. Szympek Tomasz - ocena (1) Klimatyczne miejsce z ciekawym wystrojem. Ceny dość niskie, miła obsługa. Tomasz Paweł - ocena (1) Nie wiesz gdzie iść w weekend lub nawet w tygodniu? Idź do Pif Paf. Zawsze... Paweł Paweł - ocena (1) Małpi Pub przoduje bo jest zawsze otwarty i zawsze ktoś jest w środku. Nie... Paweł Grzegorz R. - ocena (1) Miła atmosfera jak i obsługa. Fajne miejsce żeby sobie posiedzieć i... Grzegorz R. Kuba - ocena (1) Polecam każdemu!! Można super spędzić czas z przyjaciółmi, obsługa bardzo... Kuba Oliwia - ocena (1) Pyszne drineczki, dobrze schłodzone piwko i rundka w bilarda. Czego chcieć... Oliwia Sebastian - ocena (1) Świetny lokal a najlepszy dj Marcin Sebastian MT - ocena (1) Polecam Barmana Marcina - Najlepsze drinki! MT Beebok - ocena (1) Najlepszy pub w Trójmieście! Polecam serdecznie!! Beebok FryderykSzopen - ocena (1) Najlepszy pub w Gdyni! FryderykSzopen Grzegorz - ocena (1) Najlepszy lokal w Gdyni ;) Grzegorz Ja - ocena (1) Najlepsze karaoke w mieście, barmani to fantastyczni ludzie, wracam regularnie! Ja