Beata - ocena (1) Loft super miejscówka na spotkanko i dobre piwko..w centrum a nie ma tłumów... Beata MH - ocena (1) Zawsze zacna ekipa w pubie. Wesoła atmosfera. Browar zimny! polecam! MH Paweł Mund - ocena (1) Świetne miejsce i świetni ludzie. Aktualnie chyba jedyny lokalsowy Pub... Paweł Mund
Krzysztof - ocena (1) Świetne miejsce, super atmosfera i dobre ceny. Polecam! Krzysztof LoRdGd - ocena (1) Super partia! Najlepsze miejsce w Trójmieście LoRdGd Kuba - ocena (1) Świetne kraftowe piwa Kuba Olek - ocena (1) Odkryliśmy to miejsce 5 lat temu i wracamy co weekend. Jak na naszą ekipę... Olek Tomek Kurs - ocena (1) Świetny klimat, mega wystrój, dużo piwek. O północy niezła akcja się dzieje... Tomek Kurs Tomaszek - ocena (1) Rewelacyjny klimat, to co lubię :) Tomaszek Michaś - ocena (1) Unikalne miejsce w Gdyni, polecam :) Michaś Tomaszek - ocena (1) Super atmosfera, ludzie pierwsza klasa Tomaszek Michał - ocena (1) Baaaardzo polecam, super miejsce. Michał JokerBody - ocena (1) Niesamowity klimat, nie widziałem jeszcze takiego lokalu. Można się poczuć... JokerBody kamilos - ocena (1) Super klimat. Mili ludzie. kamilos Piotr - ocena (1) Najlepsze rockowe miejsce w Gdyni ! Piotr ja - ocena (1) najlepszy pub w Gdyni ja ja - ocena (1) naprawde super miejsce ja AC - ocena (1) Super miejsce, na plaży, widoki na zatokę super. Fajna obsługa (oprócz... AC Gosia - ocena (1) Świetne miejsce położone tuż przy Baszcie Stągiewnej i przy przystani... Gosia Aśka - ocena (1) Fajna luźna atmosfera, tanie napitki i super karaoke - luz blues i orzeszki Aśka