Em - opinia (1) Nie trzeba dużo pisać. Po prostu super. I tyle. Em Ania - opinia (1) Totalny brak szacunku dla pracowników. Poza tym dania, za które biorą tyle... Ania Rewelka (1) Polecam duuuuzy wybór piw z przystawek szczególnie przyoadly mi do gustu te... Michał
Okrągła najlepszy!!! (1) Bar na zewnątrz najlepszy, zwłaszcza kiedy zmianę ma Natalia. Jedzenie dobre,... Filka358 Masakryczna obsługa w budce lody-gofry (2) masakra! obsługa nie tyle, że się nie uśmiecha, ale wygląda na obrażoną.... Monika Hop head fun (1) Wyśmienite piwa. Człowiek za barem zna się na rzeczy, Emil Słabo (1) Byłem, widziałem, żadna rewelacja. Ja Świetne miejsce (1) Jedno z najważniejszych miejsc na gdańskiej mapie piwnej. Szeroki wybór piw... Pat Ani polecam ani nie polecam (1) Wnętrze rodem z osiedlowej, niskobudżetowej pizzerii, bez klimatu. Jest tanio... Karolina super miejscowka (1) fajne miejsce na browarek ze znajomymi :) duzy wybor piw i mila obsluga ;))... Kamil Jeden z niewielu sensownych pubow w Gdańsku (1) Lokal przede wszystkim posiada autentyczną atmosferę pubu. Szeroki bar, przy... taboret Niech będą z nami do końca świata i jeden dzień dłużej! (1) Miejsce wymarzone dla graczy planszówkowych i koneserów piwa. Obsługa jest... Neyden ... (1) ... Obrzydliwe piwo, nadęci barmani i trzeba płacić za ubikacje niezależnie... Piwożłop po Contraście pozostał tylko niesmak -ta knajpa to porażka !! (1) Nie polecam, wręcz namawiam do ominięcia dużym łukiem tego miejsca. Pomysł z... K.B Klient płaci dodatkowo za toaletę! TYlko w Gdyni (1) Drogo. Piwo dwa razy droższe niż w Poznaniu na rynku. Obsługa jak zawsze... miki Niedobrak i Club Leydis poleca jako ZA****TY PUB POD KAŻDYM WZGLĘDEM (2) Korzystamy z ,,Cafe Strych,, od 14 lat i jest niezmiennie Z*****CIE, i... Jaca Narbud Niedobrak Kwaśnica (1) W kwaśnicy podawanej w małej miseczce nie znalazłem ani jednego ziemniaka,... Pub godny polecenia (1) Polecam głównie ze względu na uśmiechniętą obsługę, przystępne ceny piwa oraz... Ania Psiarnia (1) Obiad (niedziela 24/3/2019) w Kolibie nie był przyjemny. W ogóle odszedł nam... Alfie Super pub!! :) (1) Nie mam się do czego przyczepić - wszystko było na wysokim poziomie, dawno... Ola