Polecam (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór napitków plus genialna atmosfera. Polecam Michał Się wszystko zgadza (1) Centrum miasta, swobodna atmosfera, kreatywne podejście do prowadzenia... Pan z radia Polecam (1) Świetne miejsce, miła obsługa i pyszne drinki. Warto wpaść! Kasz
Żenada (1) Naprawdę słabo...Żenada Dzisiaj będąc z moją 5 miesięczną córko na spacerze... Eve Warto zajrzeć! (1) Lokal bardzo przyjemny, jest klimat :) Piwa świetne - polecam spróbować... olki Nie polecam (1) nie dość, że na pizze czekaliśmy 2,5h to przyjechała spalona, sosy które... Nadii pizzeria (1) jedzenie bardzo dobre, wystrój klimatyczny, dobra muzyka, obsługa beznadziejna monika Smacznie i miło (1) Po pierwsze chcę pochwalić obsługę, która jest naprawdę przesympatyczna :)... Ela Pysznie i sympatycznie:) (1) Spotkanie przyjacielsko-rodzinne , które mieliśmy dziś w Państwa restauracji... Kasia Pyszne jedzienie (1) Wybrałam się z chłopakiem na obiad do Zaprava podczas weekendu majowego.... Ania nie polecam (2) Byłam pierwszy raz a absinthe w piątek 2 czerwca 2017 roku i było koszmarnie,... MP Ceny nieadekwatne do reszty (1) Ceny za dania jak w normalnych restauracjach ale ich jakość i czas... Zniesmaczony Pizza dobra, czas dostwy zły (1) Pizza naprawdę smaczna. Ale nie zawsze. Czas oczekiwania: do godziny wyszło... Jan Najlepsze śniadania w dobrej cenie (1) Skusiłem się ze względu na nowe menu i propozycje śniadaniowe w bardzo dobrej... Michał LOFTowy klimat (1) LOFT to miejsce, które wyróżnia się na tle innych pubów swoim wyjątkowym... Michał spoko miejsce (1) ceny studenckie, domowy klimat, dobra lokalizacja:) janson Cockney - Zawsze warto tu wrócić! (1) Cockney jest dla mnie czymś więcej niż miejscem, w którym można napić się... Paulina Pub z tradycją (1) Do cockneya zaczęłam chodzić jakieś 2 lata temu, przez znajomych. Pub ma... Alicja Fajno (1) Fajny wystrój, muzyczka i uśmiechnięty, miły barman. Jedzonko jeszcze nie... Lusia Miejsce z duszą! (1) Fabryka Sportu to miejsce idealne do spędzenia czasu w ciągu dnia, wieczorne... Kaja