Ohyda burgery (1) W Hard Rock miałem nieprzyjemność zjedzenia najgorszego i najdroższego cheese... Piotr kiedyś to było coś.... (1) ale zeszło na psy... dosłownie gościłam tam podczas niedawnej piątkowej... monq Udana wizyta (1) Miłe miejsce na spotkanie w gronie kolegów. Można spędzić godzinę lub dwie... Michał
Najlepsze miejsce w północnej Gdyni (1) Miła obsługa, ładny wystrój, bardzo dobra atmosfera. Jak najbardziej polecam... Wojtek Eleganckie miejsce oraz dobre ceny (1) Bardzo miłe miejsce, oraz dobre ceny jak na cocktail bar. Kasia Kubański klub na blokowisku (2) Ciekawe miejsce. Fajne, niedrogie drinki. Piotr Wspaniałe miejsce (1) super miejsce aby spedzic tutaj czas ze znajomymi. Wypic wysmienite drinki,... Marek sylwester2017/2018 (1) Sylwester 2017/2018 w Kolibie sopot masakra ,nie skorzystamj juz nigdy... joanna Pizza godna polecenia!!! (1) Odkad zmienil sie wlasciciel wiele sie tutaj zmienilo, pizza dalej dobra jak... Jarek Obsługa (1) Byłem z żoną wczoraj 20.12 wieczorem na obiado kolacji. Mimo że to była... Edward fajne miejsce (2) dobra lokalizacja, ciekawy wybor alkoholi. Miejsce, do ktorego mzona isc ze... Michalina jestem rozczarowana (1) w poprzednim sezonie np. piwo grzane - takie jak powinno być. Wczoraj 20... MMM Pyszne Kebsy (1) Nigdy nie byłam fanką kebabów ale.. Grillowane warzywa, soczysty kurczak,... Jaśmina Ulubiona! (1) Idealne miejsce na wieczorny wypad. Wybór - czego dusza zapragnie, od kaw... Agnieszka Fabryka wrażeń !! (1) Super miejsce ! Wszystkie najważniejsze wydarzenia sportowe można oglądać na... Natka Graciarniany sztos (1) Za**bisty klimat odnowionej piwnicy po byłym Kojocie. Wyluzowana obsługa... Krafciarz Pub jakiego jeszcze w Gdynii nie było!!! (1) Bardzo przyjazna atmosfera panuje w lokalu, super obsługa, ciekawy wystój,... Arek Super lokal! (1) Wystrój jest rewelacyjny! Do tego sympatyczna obsługa, pyszne drinki i na... Kamila Goraco polecam (1) Goraco polecam ten lokal. Lepszego miiejsca do spedzenia czasu w tej czesci... Piotrek Klimatyczne, przyjemne miejsce, miły odpoczynek (1) Idealne miejsce na piątkowy odpoczynek. Uwielbiam tam po pracy wieczorem... Michalina