Fabryka wrażeń !! (1) Super miejsce ! Wszystkie najważniejsze wydarzenia sportowe można oglądać na... Natka Graciarniany sztos (1) Za**bisty klimat odnowionej piwnicy po byłym Kojocie. Wyluzowana obsługa... Krafciarz Pub jakiego jeszcze w Gdynii nie było!!! (1) Bardzo przyjazna atmosfera panuje w lokalu, super obsługa, ciekawy wystój,... Arek
Super lokal! (1) Wystrój jest rewelacyjny! Do tego sympatyczna obsługa, pyszne drinki i na... Kamila Goraco polecam (1) Goraco polecam ten lokal. Lepszego miiejsca do spedzenia czasu w tej czesci... Piotrek Klimatyczne, przyjemne miejsce, miły odpoczynek (1) Idealne miejsce na piątkowy odpoczynek. Uwielbiam tam po pracy wieczorem... Michalina 100% moje miejsce (1) Bez względu na upodobania, Mała Sztuka jest miejscem jedynym!!! w... M Liga Mistrzów! (1) kumpel wyciągnął mnie na meczyk. elegancko. piwko pycha! kibel dramat zen supeer !!!! (1) Drinki poerwsza klasa Aurelia Zajebiście (1) Jest super , ceny jak na centrum miasta nie drenują portfela 123 Best plače in the city (1) Great place, very nice service and perfect food!!! Aleksandar Pozytywne wrażenie (1) Loft pub przypadł mi do gustu. Spotkałem się z bardzo miłą obsługą, dużym... Jakub L Fajne miejsce (1) Duży wybór piw i rewelacyjna obsługa :) Wystrój odbiega mocno od oklepanych... Patryk Knajpa z widokiem na obskurne garaże z dwóch stron, (1) usytułowana w betonowym klocu, słabizna. Michał Rewelacja (1) Przychodzę do tego baru już od bardzo długiego czasu i barmani zawsze mają... W Zbłąkany turysta (1) Świetna ekipa! Super atmosfera! Niskie ceny i zabawa do rana. Myślę, że nie... Max Super (1) Świetna knajpa, klimat jakiego bardzo ostatnio brakuje w Sopocie! No i... Bartek gorąco polecam :) (1) Fajne miejsce :) Fajna obsługa :) Świetny klimat i atmosfera :) Muzyka dla... JA Polecam każdemu! (1) Miła rodzinna atmosfera,bez napięcia i zbędnego lansu.idealne miejsce na... Agata Świetne miejsce !! (1) Naprawdę fajny mały pub w Pruszczu ! Marcin