Bardzo dobra pizza! (1) Obsługa pozytywnie zakręcona, wnętrza klimatyczne, są piwa rzemieślnicze, a... Grzegorz Smok pozostawia wiele do życzenia, a raczej... (1) ... wiele na talerzu do nie zjedzenia! Jedzenie niedoprawione, ewentualnie... Anka z rodzina Jak Sopot to tylko tam! (1) Idealny pub , cudowna atmosfera , najlepsza obsługa . Jestem dość wybredna... Ola
Pszeniczniak (3) Jak można polecać jako pszeniczne mocno chmielone piwo bez odrobinki typowego... Inga Swietna knajpa (1) Najlepsza knajpa w Sopocie, polecam! Klient_sopockich_knajp 6/6 (1) Petarda. Świetna obsługa, z*******y klimat Polecam i pozdrawiam Pribas Mój numer 1 w Trójmieście (1) Mój ulubiony pub w Sopocie, fajna atmosfera, fajni ludzie. W porownaniu do... Daniel Można wpadać (1) Fajna atmosfera i świetna obsługa Zuku Polecam (1) Świetna atmosfera, przemiła obsługa , wszystko na 6+ !!! Klimat dla każdego ,... Ola i Bartosz Oks (1) Super atmosfera niskie ceny polecam Oos Gorąco polecam. (1) Najlepsze miejsce w Sopocie. Czars Super lokal (1) Bardzo dobry lokal do oglądania różnych sportów, obsługa idealna . Gorąco... Antek Niezle miejsce (1) Byłem przejazdem, warto odwiedzić podczas urlopu w trójmieście. Artur Super miejsce. (1) Super miejsce z jeszcze lepszym klimatem. Idealne do spędzania wolnego czasu... Alicja POLECAM! (1) Mega ceny, mega obsługa, mega klimat. Polecam! M. Pub (1) Rewelka co więcej pisać przychodzić i spożywać!!!!!!! Kazik POLECAM (1) Najlepsza atmosfera w sopocie. Polecam ja Turysta (1) Miło i klimatycznie, polecam! Turysta Szczerze polecam!! (1) Super godny polecenia pub w Sopocie! Jedyny w swoim rodzaju!!!! SZCZERZE... LG PO-LE-CA-MY (1) Gorąco polecamy to miejsce. Przemiła obsługa, aż dziw, że są jeszcze... Ania&Robert