Super miejsce! (1) Miejsce bardzo klimatyczne i przyjazne zwierzetom. Obsługa wykwalifikowana i... Deltta Bardzo dobre jedzenie (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa i pyszne koktajle! Teresa Zdecydowanie polecam! (1) Mały pub z duszą! Miła obsługa, która zawsze jest chętna pomóc w wyborze... Kasia
Super (1) Super pub, duży wybór super gier i drineczki pierwsza klasa plus super obsługa Ania Doskonałe miejsce na wieczór (1) Świetne piwa na 8 kranach, do tego paręnaście piw w lodówce, przyzwoite... Michał MASAKRA!!!! (1) Żałuję, że zanim zamówiłam nie przeczytałam opinii!!! Koszmar, zero kontaktu,... Ola Nie polecam (1) W menu widnieje pozycja "kawa" - barman stwierdził, że kawy nie będzie bo... Plażowicz super (1) Bardzo fajny lokal z dobrym piwem i miłą obsługą. Niko Najlepsi! (1) Największą zaletą jest obsługa i jej indywidualne podejście do klienta -... drink Wyśmienita kuchnia (1) Dzisiaj postanowiliśmy odwiedzić znany Pub, restauracje Błękitny Pudel.... Rafał Obsluga (5) Jestem zdegustowany obsluga w pubie... Miejsce super ze sportowym klimatem... Grzegorz Obsługa ta totalna pomyłka (1) Podczas spaceru wraz z rodziną odwiedziliśmy tą restaurację na herbatę.... kapi Jak dla Mnie tragedia (1) Kolejne odwiedziny restauracji Hard Rock i niestety totalna porażka,przy... Gdanszcza Smacznie i klimatycznie (1) Dobre jedzenie (stek, kaczka, pierogi), koktajle równie smaczne i klimat...... Mariusz Mega klimatyczne miejsce (1) Bardzo fajne, klimatyczne miejsce, profesjonalna uśmiechnięta obsługa oraz... Engie Artystyczny klimat i doskonała kuchnia (1) Z zewnątrz to miejsce wygląda niepozornie, jednakże, gdy weszłam tam ze swoim... Marta Miejsce idealne dla każdego (1) Świetne miejsce na wieczorną kolacje przy dobrym drinku. Duży wybór,... Ania Najlepszy lokal na monciaku ! (1) Wyjątkowe i bardzo klimatyczne miejsce, idealne na rodzinny obiad czy... Martyna Godne polecenia miejsce! (1) Wnętrze urządzone bardzo pięknie, ciepło i przytulnie. Obsługa miła i... Dorota klub na dzielni (1) klub jak klub , ale browarek to dobry jest. I zawsze wporzo !. ABronek