Poltencjal z zewnatrz jest ale.. (1) jak na multitap slabo, niby tyle piw do wyboru ale polowy nie bylo (?!) jedno... JANINA Kulinarne doznania (1) Polecam serdecznie restauracje do której się wraca po doznania kulinarne... Mati pizza (2) tak niedobrej pizzy jak u Was nigdy nie jadłam :-( Karola
Odwiedziłem w weekend. (1) Miejsce z potencjałem. Piękny widok z tarasu. Lokal sam w sobie przestronny,... Karolyfer Nie wiem jakim cudem się tam utrzymują. (1) Pizza z giga opóźnieniem, lodowata. Oburzenie personelu na telefon z pytaniem... Krzychu Tragedia! (2) 15 minut czekania na karty... po czym nie miła obsługa i w końcu złożenie... L. Nic Specjalnego (1) Moda sie porobiła na piwa kraftowe, ale ceny to mają z kosmosu. Mikun Bardzo fajnie (1) Bardzo fajnie, wpadłem przypadkiem i na pewno wrócę romek Prawie 3 godziny czekania na pizzę! (1) To jest absolutnie nie do zaakceptowania. Lee PORAŻKA (1) Zdecydowanie odradzam! Pizza zamawiana 19:12, o 21:15 wykonany telefon, aby... Karolina K. W Polsce i na świecie, wszędzie tak samo dobrze! (1) Znam Hard Rock Cafe od kilku lat i uwielbiam wracać do lokalu w Gdańsku... Mateusz Obsługa (1) Jedzenie jest świetne lecz nie można powiedzieć tego o obsłudze dziewczyny za... Krzysztof Wspaniale (1) Wspaniały wystrój, w którym poczujesz się bardzo swobodnie, obsługa przemiła... Madzia wyjątkowe miejsce (1) lokal z klasą, profesjonalna obsługa, polecam Asia Klimatyczne miejsce (1) Błękitny Pudel to wyjątkowe miejsce z klimatem. Bywałam w nim jako... Katarzyna Sopot w Brzeźnie (1) Klimat z Sopotu na terenie Brzeźna - czy to możliwe? Uwaga! Jestem z tych... Daniel Przykre... (2) Jeszcze dwa lata temu jadlam tam swietna pizze... dzis sie... Klaudia Mała Sztuka - najlepszy rum w Gdańsku (1) Trawa, delikatna bryza, zaciszne miejsce mimo że tak blisko serca Starego... Maciek Jeszcze nie raz odwiedzę to miejsce (1) Po przeczytaniu artykułu o nowym lokalu postanowiliśmy go sprawdzić. Bardzo... Bartek Srednio (1) Strona internetowa nie dziala, wiec nie mozna sie uprzednio zorientowac w... Ala