Ekstra miejscówka (1) Po wczorajszej pierwszej wizycie w "CYBERMACHINIE" wiem jedno, będę... Pela Najlepszy PUB w Trójmieście (1) Bardzo fajne miejsce, ciekawy wystrój, profesjonalna obsługa, super drinki i... Pit Najlepszy pub w Trójmieście (1) Znalezienie swojego miejsca w Trójmieście troche zajęło, ale ten pub to... KRZYSIU
Bomba (1) Super klimat, dobre piwo, zawsze fajna obsługa! Headthered Nic dodać nic ująć (1) Przeglądałam komentarze lokalu i jestem bardzo zaskoczona niską oceną lokalu... K. Okropna obsługa (1) Niestety nie polecam. Mimo niewielkiego ruchu potrzeba było czterech (!)... a. Smacznie,niedrogo jak na okolicę przystało (1) Pokosztowałem u nowych właścicieli pizzy parmeńska - o dziwo w... J3M One of the Best Sopot Pubs!!! (1) Great little pub not far from Sopot station! Friendly staff and wide range of... Geoff Bardell :-) (1) Jedno z moich ulubionych miejsc. Po prostu dobrze się tam czuje. Duży wybór... frik Zdecydowanie na Tak (1) Jedno z najlepszych miejsc na piwo w Gdyni. Jeśli lubisz bluesowy klimat to... frik SUPER MIEJSCÓWKA NA PIWKO (1) Byliśmy tam tydzien temu na piwie ze znajomymi. Wiele piw do wyboru. Każdemu... Barbara Obsługa i wybór piw z nalewaka = BOSKO:) (1) Wpadłem tam przez przypadek z dwójką znajomych na jedno piwo.:)Bo zobaczeniu... Primicz Małe jest piękne (1) Wraz z dziewczyną odwiedziliśmy po raz pierwszy Konsulat w zeszły... Tobiasz i Olga bardzo fajne miejsce (1) Do Absa chadzam już bardzo długo, zawsze było to miejsce z własną tożsamością... maciek marcin Świetne miejsce (1) Świety lokal z genialną atmosferą, ceny śmiesznie niskie, rewelacyjna... Karol Jak już wejdziesz to nie chce się wychodzić. (1) Z imprezy na imprezę coraz klimatyczniej Nawet muzyka stonowana nie słyszałem... Roman,Wiech i Szurin. WIELKIE ROZCZAROWANIE... (1) Niedziela, pogoda ładna, mroźna, więc wybrałem się z żoną na spacer do Orłowa... Kwasior nieprzyjemna obsługa (1) Nie polecam. Miejsce nawet ładne ale obsługa niemiła, odechciewa się... ~M Klasyka i Cesar (1) Pierwsze starcie ze Śródmieściem wypadło pozytywnie. Smaczny burger, niezłe... RC Impreza Sylwestrowa - Nowy Rok w Hard Rock Cafe (1) Świetnie rozganizowana i przemyślana impreza. To, co nas zaskoczyło (a... marzmik