Zaj**isty PUB. (1) Jak dla mnie świetne miejsce. Uwielbiam piwo i dla każdego podobnego mi... Artur napewno tu wrócę (1) bardzo miłe zaskoczenie, miejsce rewelacyjne. duży wybór piw, piłam trzy... Ewa L. Barmanka (1) Jest fajnie, ale jak tej dziwacznej niewychowanej barmanki nie ma Slawek
serdecznie polecam (1) Świetne burgery, frytki i sosy a próbowałem praktycznie wszystkich bo jestem... wojtson ODRADZAM!!!! (3) Boże co za dno! Odradzam wszystkim,którzy jeszcze tam nie byli. Pomijając... zdegustowana mhh pyszna kawa (1) Najlepsza kawa w mieście Gdynia - kawa z widokiem. No i szanty dla dzieci w... D. pomyłka (1) Miejsce, które bazuje tylko i wyłącznie na swojej, rozpoznawalnej na świecie,... Piotr Gdyby klimat tworzył tylko wystrój... (1) Miałem wczoraj okazję kolejny raz gościć w Klubokawiarni. Niestety wbrew... Tomek Borowski Fatalna obsługa (1) Barman który obsługiwał mnie i moja koleżankę (ten bez brody) okazał się... Patryk nigdy więcej (1) Kilka minut oczekiwania przy barze, bo dwaj barmani przygotowują zamówienie... KatJa super! (1) Jak dla mnie miejsce super! drinki sa przepyszne a barmani doswiadczeni i... Magdaa Porażka nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Byliśmy dzisiaj po raz pierwszy i po raz ostatni, nie polecam, nie dość że... Ola Najlepszy pub w okolicy (1) Nie uświadczyłem tutaj jeszcze zapijaczonej dresiarni jak to bywa w pubach w... Andrzej Najgorszy Schabowy w Moim Życiu (1) Nigdy Więcej nie wejdę do tej knajpy bardzo miła pani kelnerka (ta z... abcd 1989 Słabo (2) Nie polecamy. Bardzo niskiej jakości obsługa (nieprzyjemnie barmani) a i... Szymon Cudowne doznania smakowe (1) Bywam tam dość często,jak tylko czas mi pozwala. Klimat i obsługa tego... Karla Rewelacyjne miejsce (1) Klimat miejsce jedzenie drinki wszystko na wysokim poziomie. Wykwalifikowany... K i S Reguły Contrastu?? (3) Jestem wraz z moją rodziną stałym klientem od wielu lat i zawsze bardzo... Alex zle doswiadczenie w pieknym sopocie (1) Krotko mowiac rozczarowanie! Przyszlismy ogladac mecz ponad 1godz wczesniej i... Przemek Niewczas Polecam na imprezy rodzinne! (1) Szczerze polecam Cafe Strych, również na imprezy rodzinne. Dotychczas... Kasia