super! (1) Obsługiwał nas profesjonalny kelner, zapewnił sprawną i mila obsługę, jak... turystka Blee (1) Po raz pierwszy w życiu jadłem posiłek , który nie miał absolutnie żadnego... JJJ Polecam! (1) Obsługa bardzo miła. Dobre menu, ale można by je bardziej urozmaicić. Klimat... P.
Rozczarowanie (1) Do Śródmieścia mam swoisty sentymen, ze względów osobistych, jednak ostatnia... Łukasz Zepsuło się, oj zepsuło... (1) Niestety jakość leci na łeb, na szyję. Podczas ostatniej wizyty otrzymaliśmy... Krzysztof Niedziałająca wentylacja (2) W lokalu brak wentylacji, ludzie mdleją od zbyt zadymionej sali Maciek Nic nie jest stałe ;-) (1) Wystrój dawny zdecydowanie bardziej mi odpowiadał, czułem się tam lepiej,... kk Na pierwszy rzut ok. - ale nie mogę polecić (1) Rezerwacja 20zł od osoby (odejmowane od rachunku). Nie można zamawiać przy... Trinker Super (1) Super miejsce, duży wybór piwa w przystępnej cenie czego chcieć więcej. Nie... reksona pysznie (1) byliśmy z żoną przypadkiem i nie żałujemy. Żona jadła zupę rybną i była... Marek Warto spróbować...polecam serdecznie (1) Zorganizowałam obiad rodzinny z okazji urodzin córki. Jestem pod wrażeniem... Hania Contrast Cafe (1) Ceny wyższe o 40% w porównaniu z np. rynkiem w Poznaniu, piwko ( pln 9)... tomasz Generalnie spoko, ale drogo (1) Obsługa bardzo miła i sprawna, potrawy dobrej jakości, bardzo klimatyczny... Ally Super ;) (1) Witam, Chciałam bardzo polecić ten pub, Pozdrowić i Podziekowac Panu Filipowi... Madzia Fatalna obsługa, ale piwo dobre. (1) Zamówiliśmy wieżę piwna (3 l piwa), po 10 minutach kelnerka zakomunikowała,... Gość Spoko (1) Miło, sympatycznie, bardzo duży wybór piw. Obsługa raczej kompetentna, wiedzą... Nika nie polecam (2) Niestety rozczarowanie sięgnęło zenitu:( ceny może i ok ale drinki mocno... Kasia 40 Urodziny (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji imprezy urodzinowej w Karczmie... Ilona i Grzegorz tylko nie na obiad (1) Bardzo lubimy żydowską kuchnię, bo jest po prostu pyszna, a tu pełne... Elzbieta Nie polecam (1) Nigdy więcej. Obsługa na słabym poziomie i niewielki wybór piw na barzecz. Magda