Bardzo porządny lokal. (1) Niektóre piwka troszkę za drogie, ale warte swojej ceny. Miałem okazję... Radek Nigdy więcej!!! (2) Wczoraj 04.07.2014 godz.12.30.Wyjątkowo nieprzyjemny "facet"z obsługi z... sopocianin Niby ok ale... (1) Wszystko smaczne ale porcyjki maluteńkie w porównaniu do cen. Obsługa bardzo... M
Bardzo miłe miejsce (1) Na spokojny, ale nie nudny wieczór idealne miejsce. Marta Oczopląs (1) Jak zwykle udana zabawa. Od niepamiętnych czasów zawszę dobrze się tu... Oczypląs do upadłego (1) Dobra zabawa do upadłego, tylko tu mogę liczyć na taki klimat i dobre... stary dobosz Pycha (1) Przemiła obsługa, wyśmienite ciasta, piękne wnętrze... Martyna Kawiarnia Cyganeria (1) W drugi dzień Swiąt Bożego Narodzenia , wyraliśmy się na herbatkę i ciasto do... Viola Najlepsze miejsce w Gdyni (1) Super miejsce z super klimatem. Duży wybór alkoholi, spokojnie, gra dobra... A oddajcie starego szkota... (1) przed rozbudową był to mój ulubiony bar i odwiedzałam go regularnie ze... żalismutek Sylwestrowy melanż (1) Było zaje, atmosfera, klimat, obsługa - śpiewające barmanki :) Kupa fajnych... M Chamstwo i bractwo (1) Kompletny brak szacunku dla klienta i lekceważenie go, drinki mdle a tytoń... Karolina Rewelacja (1) OBSŁUGA: Kelnerka, która nas wczoraj obsługiwała była bardzo uprzejma,... Olga Obsługa i ceny w Menu tragedia (1) Obsługa stara się być cool na tzw najlepszego kumpla. Cena odbiega od jakości... Dejw Odradzam (1) Niestety oprócz świetnej lokalizacji nic więcej pozytwnego o tym miejscu nie... Niezadwolony klient Slabo (1) Zamawiasz piwo- akurat tego gatunku dzis nie ma, zamawiasz jedzenie- akurat... Ziggy DNO DNO DNO (1) Po pierwsze drogo. Po drugie drogo. Po trzecie drogo. Po czwarte menu jest... Zawiedzony GUINNESS totalna porażka!!! (1) Zamówiłem piwo Guinness, po minucie Pani przyniosła piwko. Nagle wielkie... Paweł T. Paszcza (1) Byłem na koncercie, ludzi dużo, a co za tym idzie tłok przy barze, ale... Jożin z Bażin Justyna - opinia (1) Najlepszy klimatyczny pub w calym Gdansku. Najlepsza muzyka, najlepszy dj i... Justyna