obsługa-porażka i wypraszanie gości (1) w zeszłą sobotę wybrałyśmy się na babskie spotkanie, jako że na Żabiance nie... Ania NIE WIEDZĄ CO TO DOBRA KUCHNIA - rozczarowanie (1) Byłam tam 3 razy i 3 razy skucha.Kucharz naprawdę nie wie co to hummus.... Ewelina To chyba koniec Irish Pubu (1) Chciałbym zaznaczyć ,ze do tego pubu ze znajomymi przychodzimy od kliku... Adam
NIGDY WIECEJ !!!!!!! (1) Pytanie , od kiedy sprawdza sie jedzenie palcem ? a nastepnie odgrzewa sie w... POLAK bartek (2) Witam kilka slow o przebojowym . Sorry tandetnym miejscu na spedzenie czasu.... bartek Najlepsza szisza (1) Najlepsza szisza w trojmieście. Byłem, skorzystałem i na pewno wrócę. Sziszka... Marek Super (1) Idealne miejsce: super obsługa, dobre i tanie piwko, świetna atmosfera. Bardomiej SUPER SUPER SUPER !!!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy już - można powiedzieć - stałymi bywalcami, i za każdym razem... Kasia/Marcin Masakra. (1) Gumy do żucia wszędzie. Zapach frytury zimne potrawy. Sos podany z kurczakiem... Lubiący dobre jedzenie. arni - opinia (1) Miejsce dla meneli i zlodziei ale obsluga super az zal kobiet ze musza w... arni Magiczne miejsce na starowce. (1) Coz za wspaniala Bohema. A muza tylko podtrzymuje magiczny klimat. I menu... Artur W porządku (1) Największym atutem jest klimat, planszówki, różnorodność piw. Sporo miejsca,... dzien dobry Bardzo dobry! (1) Obsługa bardzo przyjazna, tak samo jak ogólna atmosfera. Menu w porządku,... dzien dobry wow! (1) Swietne miejsce. Zupelne odswiezenie na barowej scenie Gdanska. Autentyczne,... Swietlik Całkiem dobre (1) Placek po cygańsku smaczny. Wystrój nie mój styl, trochę ubogi. Karolina Gdynianka - opinia (1) Byłam w pubie nonsens i jestem zachwycona, drinki pyszne a zwłaszcza... Gdynianka Wszystko super (1) Niedzielne popołudnie i wieczór spędziłem wraz ze znajomymi w tym oryginalnym... Łysy,brodacz i blondyna lipa (1) Byłam na obiedzie z rodzina z zagranicy na rybce .i już tam nigdy więcej.ryba... lusi Obsługa (1) Przyszłam tu dzisiaj z gośćmi z innego miasta, którym chciałam pokazać lokal,... Hania super bar (1) Jestem dosc czesto z moim chlopakiem w tym lokalu i bardzo nam sie podoba.... Sylwia