Sprzedają alkohol, później osądzają o wnoszenie swojego.. (5) Miałem wątpliwość przyjemność być ze znajomymi w Red Lighcie. Kulturalnie... marioo Zawiedzeni (2) Jeśli chodzi o wystrój, wszystko z innego kompletu. Zaczynając od krzeseł a... Smutny Smakosz Kultowe miejsce !! (1) Znalazłem swoje miejsce na ziemi Emotikon tongue Tym optymistycznym akcentem... Michał
Obsługa mało zainteresowana klientem (1) Panienki z obsługi nie są zainteresowane klientami sprawiające wrażenie jakby... Smakosz Brak chęci sprzątania stolików przez personel lokalu. (1) Brudne stoliki polane piwem i innymi napojami. Podczas prośby sprzątnięcia... Mariusz Marrakech Shisha Lounge. Rewelacyjny klimat. Bardzo dobra shisha. (1) Bardzo dobra shisha, Fajne ceny i promocje. Obsługa świetnie dba o gości,... aurelia Super lokal dla szukających dobrego smaku i niepowtarzalnego otoczenia. (1) j/w leszek super jedzenie, swietna obsluga, polecam! (1) Parę dni temu byłam ze znajomymi w Browarze Piwna i bardzo nam się podobało.... Daniela M Zawiedziona (1) Jedyne pozytywne wspomnienie po mojej pierwszej i zarazem ostatniej wizycie... Kas Jedzenie super, obsługa niemiła. (1) Jak w tytule. Pani brunetka bardzo niemiła, na szczęście w dzisiejszych... mem Jest dobrze :) (1) Jestem bardzo częstym bywalcem i ogólnie jestem zadowolony, dobre piwko,... yvs11 Original Burger (1) burgery - wyśmienite krążki cebulowe - okropnie tłuste brownie - kiepskie,... Justyna Miejsce dla ciała i duszy (2) Do Mazel Tov chodzę regularnie bądź tylko z mężem, bądź ze znajomymi. Cenimy... Katarzyna Nie, dziękuję! (1) Od dwóch lat mieszkam przy starowiejskiej tuż za rogiem. Często wracając z... Cez Rozczarowanie (1) Niestety zawiodły mnie burgery.Bułka maślana- jak dla mnie nie do przyjęcia... moja pierwsza wizyta Średnie zadowolenie (1) Miałam "przyjemność" być na kolacji w "Śródmieściu". Generalnie wystrój... Klientka ania - opinia (1) Lokal jest ok, jedyne co mi nie pasuje to DJ, który coraz gorzej gra.... ania Żenada (2) Kibel płatny - jakieś bramki, a bramek pilnuje cieć. Obsługa chamska (nie... Marek Ble.... (2) Pizza dziwna w smaku, ciasto słabe - niesmaczne. Wielkość pizza woła o... Tomek obsługa fatalana (2) Pizza mega ale obsługa straszna. tizer