Znudziło Ci zwykłe jadłoi? Polecam Arenę Pub pizzę!!!!! (1) Pizzę dostałam przed oczekiwanym czasem, gorąca i pyszna, polecam, wiecej nic... Iwona Rozczarowanie.... (1) ...niestety skuszona wieloma pozytywnymi opiniami (swoją drogą zastanawiam... ell miejsce z klimatem (1) Bardzo przyjemna obsługa, dobra kawa, herbata, desery. Kameralne koncerty.... Zette
zwykły bar (1) nic szczególnego, bez wyrazu Tomek Ble... (1) zamówiłem pierwszy i ostatni raz. Pizza dziwna w smaku, ciasto słabiutkie -... Tomek Slaba obsluga (1) Bardzo fajne miejsce z dobrym jedzeniem i beznadziejna obsluga. Panie nie... mina nijakio (1) Poza kilkoma (oklepanymi) elementami wystroju, to całość raczej bez wyrazu i... Tomek W. ciężko ocenić (5) Ciężko ocenić. W restauracji było 5 osób ale po 20 minutach czekania na... arej Fajne miejsce, aby napić się ulubionego piwa (1) Bardzo fajna obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Duży wybór piw -... J Porazka (1) Obsługa fatalna, kelnerki Sa tam za kare, pala sobie przy drzwiach... mima cudowne miejsce (1) Uwielbiam to miejsce! Cudowna muzyka, wspaniała właścicielka Maja, pyszne... Ania Ba Stanowczo odradzam (1) W majowy weekend wstąpiliśmy z żoną do HRC na Długim Targu. Niestety nie dane... Lechu To jakaś pomyłka. (3) Powiem krótko, tam nikt chyba nie słyszał o kuchni żydowskiej. Nie oceniam... vot lezam słabo (1) Byłam z chłopakiem ostatnio pierwszy i ostatni raz. Zamowilismy steki.... ap-ch Smaczne burgery i frytki (1) Zacznę od tego co dobre: fajny klimat wnętrza, bardzo dobre burgery i frytki... M Mazel tov (1) posiedziałam chwile , nikt nie przyszedł- wyszlam kora CBI - opinia (1) Super obsługa i super cocktaile!! Polecam! CBI selekcja (1) w klubie pojawiła się nowa selekcjonerka . Mistrzyni świata w buractwie .... beatles Polecam! (2) Jedzenie pyszne, zwłaszcza sos balsamiczny i kawior po żydowsku. Na pewno tu... Anna BDB! (1) Fajne, klimatyczne miejsce. Miła obsługa. Dobre regionalne piwko z nalewaka... kot