Dla smakoszy steków (1) Odwiedziłam Jacks bar w styczniu tego roku. Byłam na obiedzie ze znajomym.... monika ciekawe miejsce (1) Wyraznie wyroznia sie od innych pubow w miescie. Klimat zdecydowanie... guć Nie polecam. (1) W odnowionej Cyganerii byłam na urodzinach. Po przyniesieniu przystawek (... klienta
ulubiony pub :) (1) Obsługa baaaaardzo miła i potrafi doradzić! A jest w jakim kontekście, bo... A. git! (1) Duuuży wybór planszówek, a jeszcze większy wybór piwa - na stronie jednak nie... gall anonim Super!! (1) Pani przemiła za barem! Żartownisia :) Pozdrawiam drobniutką Panią... just19991a nieprzyjemna obsługa (1) Browar Piwna odwiedziłam dwa razy, tydzień temu wraz z koleżankami byłyśmy na... kate Pad bar (1) Byłem w padbarze według mnie wyszło im to tragicznie i bez pomysłu, lokal... Andrzej łomżing na bupingu (1) Ciekawy klimat, ludzie, muza i napoje. Wszystko w przyzwoitej cenie.... Marcin Odradzam jedzenie (2) Jako pub jest ok, ale jako miejsce do zjedzenia czegokolwiek niestety już... Weronika CO SIĘ STAŁO? (1) Lokal kiedyś nietuzinkowy - dziś wręcz straszy i śmierdzi! Na barze szklanki,... Klienci Warto! (1) Do pubu zaprosił mnie z żoną... mój syn. Skusił moim ulubionym Guinnessem.... Marek Prusakowski Fajne klimatyczne miejsce (2) Bardzo mi się podoba to nowe miejsce. Byłem wczoraj, mają dobre piwo. Polecam... Andrzej ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (1) Dałem temu lokalowi dwie szanse. Pierwszy raz byłem pod koniec listopada - na... brx Bardzo słabo (1) Dzisiejszy obiad - porażka. Na cały lokal tylko jedna przyjmująca zamówienia... Kamil xyz - opinia (1) W miejscu tym dwie rzeczy są legendarne: 1) tempo barmanów, a raczej jego... xyz baaardzo rozrywkowe miejsce (1) baaardzo rozrywkowe miejsce. szczerze polecam !!!! chinczyk w dobrej cenie... pretty woman NIE (1) Wystrój nie przeszkadza, obsługa już nieco irytująca. całej oferty piwa z... piwosz Te toalety.... (1) Wstyd... ostatni raz byłam w Red Light jak jeszcze mieli dawną siedzibę, było... Agnieszka Sarna Nigdy więcej! (1) Panowie ochroniarze psują całą atmosferę tego miejsca. Są opryskliwi i... zazenowana