Nie polecam (1) Nie polecam tej restauracji nikomu. Obsługa fatalna jakby pracowała tam za... Gdynianin Na piwo jak najbardziej, ale ... (1) Mam sentyment do tego miejsca. ALE po ostatnim Sylwestrze 2014/15 jestem... Gość Miejsce niespotykane (1) Raz na jakiś czas miło spotkać się ze znajomymi w lokalu, w którym można nie... Paulina
pysznie 100 % (1) pysznie 100 % smaczne dania za pierwszym razem jadłem żeberka w BBQ i zupe... Roman Wierczyński Niepowtarzalny klimat i pyszne żarcie. (1) Zupełnie inne miejsce niż te co są w Gdańsku. Byłam 23.12 z koleżankami na... Laura Brak szacunku do klienta!!! (2) Beznadzieja! Coś okropnego. Byliśmy dzis grupą 7-osobową w pubie i zostaliśmy... Rozczarowana grupa andrzejki (1) byłem w tym roku na andrzejkach i krótkie pytanie ,dlaczego ochrona kasowala... gość niron - opinia (2) Fajny klimat, ciekawe piwa- duży wybór. Jednak syf straszny, szczególnie na dole niron Najlepszy z możliwych (1) Miła atmosfera, dużo gier planszowych, znakomity klimat podczas transmisji... Lara Sodof Iwona - opinia (2) Knajpka, która ma aspiracje bycia klubem artystycznym a zarazem knajpką... Iwona wkoncu!!! (1) Wkoncu zostalismy jako lud wysluchani poniewaz powrocil do pracy wspanialy... jozefa i franciszek emeryci z so Świetny wystrój! (1) Moją pierwszą wizytę w nowej cyganerii uważam za udaną:) zachwycił mnie... Dominika cienki klub (4) przede wszystkim ciasno! starają się starają, ale to nie porządny dwupiętrowy... margaret Burgery rewelacja! (1) Obsługa przemiła! Oby więcej takich miejsc! Asia Bywalczyni (1) Do Warki chodzę przynajmniej raz w miesiącu. Klimat wystrój zachęcający do... Beata Z Byłem, widziałem.... (2) Byłem, widziałem... - lokal usytuowany w fajnym miejscu, w środku naprawdę... marcin Super lokal (1) Pub znakomitej jakości. Bardzo miła i fachowa obsługa. Pub znajduje się w... vENUM Dziękuje za super czas (1) Byłem stałym bywalcem, wyjeżdżam i będe tęsknić za tym miejscem Tomasz Tomaszke - opinia (1) Wszystko na plus, zastrzeżeń brak, więc po co tu uzasadnienie? Tomaszke Rozczarowanie (1) Plusy: - smaczne jedzenie, - urozmaicone menu, - wystrój lokalu i to by było... Marta