Byłam raz, już nie wrócę (2) Pierwszy minus na wejściu, gdy przyszliśmy z rodziną - 6os i niestety nie... Monika i ja tam bylam i wino piłam .... (1) Dlatego chciałam powtórzyć klimat na swoich urodzinach - niestety nie udało... ma REWELACJA (1) Byliśmy całą rodziną w niedzielę. Najpierw wrażenie robi wystrój, a jedzenie... Gdańszczanka
szału nie ma (1) burger a OK. szału nie ma, dupy nie urywa... lokal/toaleta do czystych tez... michal wisniewski Klub oceniam słabo…. (1) Moja urodzinowa impreza została zakończona przed północą, informacją, iż... Maga Klimatyczny pub (1) Miła obsługa.Bardzo smaczny talerz przystawek do piwa. Muzyka trochę za... Mira Marcin - opinia (1) Miejsce przyjemne,ma swój klimat:) Orginalnie zdecydowanie!!! Jednakże... Marcin Marta - opinia (2) Kiedyś super miejsce, niestety po ostatnich kilku wizytach zmieniam zdanie na... Marta Warto zajrzeć (1) Lokalizacja bardzo dobra, przerażają ceny i minusem jest brak posiłków, chyba... Karina Urocze miejsce (1) Za każdym razem jak jestem wieczorem, w tygodniu w centrum Gdyni chętnie... Karina Smacznie (3) Smaczne i godne polecenia burgery ale trochę nieadekwatne ceny do podanej... Kamil bramkarze (1) Bramka Od kliku miesięcy przychodzimy tam z przyjaciółmi a od jakiegoś czasu... Blady Super Miejsce (2) Jest to miejsce dla każdego, pracujący tam ludzie wiedzą co robią szacunek... Piwosz Czy to piwo powinno tak smakować ?! (2) Lokal dość przyjemny, obsługa jest wporzadku być może postawiona w... Kasia Bardziej na tak niż na nie (1) Sam wystrój bardzo fajny, miła atmosfera, oświetlenie , wybór drinkow I... grzegorz Bardzo polecam! (1) Jestem mile zaskoczona klimatem tego miejsca. Mimo, iż jest mało stolików,... Magda Jak dla mnie, rewelacja. :) (2) Jem tam kilka razy w tygodniu. Polecam steki (wypas, szczególnie Tomahawk)... Maciej Przyjemny lokal (1) Klimatycznie, czysto i bardzo sympatycznie. w sam raz na spotkanie nie tylko... BBB metro? zawsze! (1) Chyba jedyny klub w Trójmieście z naprawdę dobra alternatywna muzyka. Dużo... dredzik Najlepiej:) (1) Obsługa - sympatyczna i przyjazna. Absolutnie bez zastrzeżeń:) Menu -... Lena