Jak za dawnych dobrych czasów :) (1) Już nie ma dzikich plaż ani takich miejsc jak to. Weekend spędzony we... Tomasz Zdecydowanie poniżej minimum (1) Pierwszy minus: okropne menu - otłuszczone 4 kartki z pozdzieraną folią.... Dorota Słowo świetny browar to za Mało (1) Byłem i powiem wszystkim obsługa świetna, ludzie, kuchnia, no wręcz nie do... Daniel Kalinowski
pierwszy i ostatni raz.. (2) na 'odgrzaną' pizze czekalismy 1h 15min, Mundialowych Burgerow okazalo sie... widz Bywam tu najczęściej (1) Genialne. Menu bardzo bogate i super smaczne. Do tego w cenie fajnej, na... Natalia mww - opinia (2) Ogólne wrażenie bardzo dobre chociaż temperatura wewnątrz zbyt niska... mww Polecam! (1) Polecam Browar, niezwykle dobre piwo, bardzo miła obsługa, kuchnia również... Anka897 Brow Trójmiejski (1) Wita doskonała i miła obsługa, jedzonko wyśmienite, wystruj bardzo... józek Naprawdę polecam!!! (1) Naprawdę porządna restauracja naprawdę polecam. Mają tu porządne jedzenie i... Mateusz Józefczyk Kultowe miejsce (1) To jest kultowe miejsce, działają chyba od 10 lat jest zawsze spokojnie i czy... krzysiek Dobra restauracja (1) Witajcie. Ostatnio wybrałem się do tej oto resteuracji ze znajomymi .... Norek Zawiodłam sie.. (1) Jedzenie ok, ceny ok, ale czas oczekiwania okolo godziny gdzie jest tam tylko... Beata Dobre miejsce na burgera (1) Wczoraj byliśmy z narzeczoną w lokalu po raz pierwszy i lokal okazał się... Atomus Rewelacyjne miejsce (1) Nietuzinkowy pub, który powinien być obowiązkowym punktem na trasie każdego... Stedi MM - opinia (1) 2014-10-12 22:03 12.10.14 bylem z żoną i dwoma synami na obiedzie. Porażka!... MM fajne miejsce, polecam (1) fajne miejsce, polecam Grzegorz Fajne miejsce (1) Dobre jedzenie, fajna obsługa, najbardziej podobało mi się to, że mogłam... Porzeczka Kolorowa woda zamiast drinków (1) Jedliśmy jedynie przystawki. Smaczne. Nie mam zastrzeżeń. Niestety tego... Krawatek Niesmacznie i drogo !!! (1) Niedzielne południe a że byliśmy bez śniadania weszliśmy do lokalu. Wystrój... B. Nie polecam (1) Obsługa - tragedia, stek taki sobie, sałatka - lepszą dostanie sie gotowca w... Bolek