Polecam (1) Bardzo polecam ten Pub. Obsługa miła i bardzo szybka, jedzenie rewelacyjne,... Talla_2XLC Bardzo dobra pizza (1) W tym miejscu już kiedyś była dobra pizza. Potem zmieniali się właściciele.... Marek Polubiłem z całego serca Pub Duszek (1) Polubiłem z całego serca Pub Duszek. Magiczny klimat, muzyka na żywo... Lethism
Liczę na poprawę (1) Długo czekałam na otwarcie HRC w Gdańsku. Niestety po pierwszej wizycie... Lucy kandelabry (1) Bywam tam od czasu do czasu. Lubię mieć wybór piw - i w Kandelabrach go... Marek Ja również sie zawiodłam!!!!!!! (1) Uwielbiam burgery, a ten w HARD ROCK CAFE był jeden z gorszych jakie jadłam... koneser pol na pol (1) Byłam w Jack's juz kilkakrotnie. Chodzę po roznych lokalach niemal... knajpowaitobardzo TO NIE JEST Hard Rock Cafe to podróbka !!! (1) Obsługa fatalna mega fatalna .Menu to nie jest Menu Hard Rock Cafe jak w... Znawca Hard Rock Cafe ZMIEŃCIE OBSŁUGĘ! (1) Chodzimy do Kandelabry od 2-3 lat i mamy to "szczęście", że trafiamy... Rozczarowani klienci. bardzo fajna obsługa (1) Bywamy tu często. Za każdym razem obsługa jest bardzo mila, sympatyczna i... Michał i Wołodia Zdecydowanie nie polecam !!! (1) Obsługa w ogóle nie zwraca uwagi na klientów , jest malo kompetentna, rozlewa... Gość Kelnerka Ola (1) Kelnerka Ola jest najwspanialszą osobą! Dba o jakość i zaporrzebowanie... Asia Pati i Monia ŻENADA !!!!! ŻENADA !!!!!! (1) większej żenady i obciachu dawno nie widziałem aby usiąść przy stoliku... TR bar zamknięty 15 min wcześniej (1) Obsluga fatalna chcialysmy zamowic piwo o 2240 czyli 20 min przed zamknięciem... mm zawiedzony klient - opinia (5) Guinness jest z kija, ale co mi po Guinnessie jak dziewczyna nie ma bladego... zawiedzony klient Lodówa (2) Zimno jak w kostnicy. Nie polecam ani zimą ani latem. Browar nie dobry.... MagdalenaiKamil latynoskadusza - opinia (1) żałuję, iż tak późno znaleźliśmy ten lokal!!!było miło, smacznie, tanio a... latynoskadusza Brak kultury i problem z obsługą (1) Pub przyjemny do momentu kiedy nie zacznie przeszkadzać bramkarz. Tak... kultura musi być Kamil - opinia (1) Niezły klimat, przystępne ceny i bardzo dobra lokalizacja. Kamil obsługa klienta w wydaniu Panii Justyny (5) Witam, byłam w Szafie w ostatnią niedzielę. Zamówiłyśmy z koleżanką piwo i... Monika