Pizzeria (1) Niedawno wpadlismy obejrzec mecz do pubu Arena i milo zaskoczyl nas fakt, ze... Krzysiek Nieprzyjemna obsługa (1) Trudno opisać konkretną sytuację, ale przez całą naszą wizytę panie kelnerki... Agata Nie polecam- klub dla starochow (5) bylem dwa razy ze znajomymi i wiecej nie pojde. nie lad. raz wpadlem z... lukasz
Polecam (1) Bardzo dobra jadalnia w której byłem. Zjadłem przepyszne jedzenie, panowała... Filip Polecam! (3) To jeden z nie wielu pabów w starym dobrym klimacie,widze ze ludzie skarza... Ewa Rezerwacja (1) Obsługa w zakresie rezerwacji to porażka. Chcieliśmy spotkać się w kilka osób... arokub TAKIEGO PUBU SZUKAŁAM !!! (1) Jak dla mnie to pierwszorzędny pub i na prawdę jestem pozytywnie zaskoczona... GOLDi Pan na bramce (1) Współczuje właścicielom, że nie są świadomi (mam nadzieję, że nie są) jakiego... L Lokal fajny ale zastrzeżenia są (1) W miniony weekend przyjechałem z Wielkopolski do mojego kumpla w Tójmieście i... Piotr sentymentalnie (1) To jedyne miejsce w Gdyni do którego mam taki sentyment :) po pierwsze -... goś Tymon - opinia (1) Bardzo dużo podróżuje po świecie i muszę przyznać, że ten lokal jako jedyny w... Tymon dareczek007 - opinia (1) Świetny wystrój lokalu, dania podawane z klasą, ciekawe menu i naprawdę... dareczek007 serdecznie polecam (1) Polecam to miejsce wszystkim ktorzy lubia spedzic czas w milej atmosferze.... #27 Najlepiej (1) Zdecydowanie jestem na tak! Ceny są mega niskie, a klimat panujący w Ekipie... ciastko rewelacja (1) jest wiele pubów w Gdańsku, ale ten szczególnie przypadł mi do gustu. Na maxa... Malwina To jest lokal czy ZAKAPIORNIA???? (4) Jeżeli masz ochotę na konfrontację z rozjuszonymi... Krzysiek Witam (8) Ostatnio w sobote zdażyło mi się że z ciekawości wpadłem do tego clubu.... ktos Mordownia (2) Jeśli szukasz mocnych wrażeń, to ten lokal jest zdecydowanie dla Ciebie.... Sensei gorąco nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Pragnę podkreślić a jest to obiektywna opinia( którą potwierdzą goście... niezadowolony klient polecam (1) Świetne miejsce na szybki obiad, czy spotkanie ze znajomymi. Ceny w stosunku... ikghj