Lansersko, ale smacznie i z urokiem! (1) Zwykle podchodzę z rezerwą do miejsc z aurą warszawskiego hipsterskiego... Judith Butler Fajni barmani (1) Jest coraz więcej knajp a tam jakieś niezadowolone gbury pracują. W szafie... Edyta Krakowski klimat (1) Byłam w piątek i naprawde fajna klimat. Ogródek pod drzewami i dobra muza.... Julia
good (1) Dużo słyszałem i byłe. Spoko klimat, spoko muza, spoko obsługa - nawet... Karol teraz nazywa się Wolne Miasto Pub (2) arogancki właściciel bez znajomości branży obsługa leniwa nenu praktycznie... Esteta Świetne piwo, obsługa i klimat (1) Stały bywalec od lat. Dobre jedzenie, przez lata nabrali wprawy i pizza,... Piotrek ~Ala - opinia (1) Może i nie jest luksusowy, ale można w spokoju i w dobrym towarzystwie napic... ~Ala Club X rewelacja!!! (3) Czekałem właśnie na taki Klub w Trójmieście! Byłem dwa razy ale na pewno będę... Andrzej Ostrzegam ! Odradzam ! Uwaga ! (2) NAJGORSZY LOKAL W TRÓJMIEŚCIE !!! Poziom świeżości potraw i sposób podania -... et.kom niepolecam!! (1) Ochrona powinna nie wpuszczać już jak lokal jest przepełniony bo do baru nie... jagerbomb :( (1) UPADEK :( kiedys było to cudowne ciepłe miejce ,teraz melina ... zal pani... smutek A.Ch - opinia (1) Mile zaciszne miejsce gdzie można wypić latem coś zimnego , posiedzieć pod... A.Ch mlody - opinia (1) Polecam wszystkim w 100% z*******a atmosfera polecam mlody Spoko lokal ale... (1) Fajnie tam wpaść na piwo, posiedzieć trochę przy tym dużym stole (nawet z... Piotr Andrzej - opinia (1) Polecam w 100% ! Obsluga sympatyczna i zawsze usmiechnieta, tylko otworzysz... Andrzej super (1) Super miejsce dla fanów piłki nożnej - Lechii jak i innych sportów! Świetny,... tomek Polecam wszystkim (1) Pub naprawdę zrobiony z pomysłem - super wystrój, dobrze zaplanowana... Xxx Polecam (1) Świetny pub dla miłośników złotego trunku. Ceny może nie są niskie, ale nie... K werty - opinia (1) Lubię tu powspominać góry Zacznę od największej zalety - Sopocka Koliba jest... werty omijajcie szerokim łukiem (1) Fatalny wybór tylko dlatego, że konkurencja dziś była zamknięta. Zimne ryby,... taki i owaki