Coś nie tak (2) Siedzimy sobie, wszystko fajnie a tu ok północy przychodzi jakiś kolej z... niron :) (1) Najlepszy Pub w Trójmieście obsługa super raz wejdziesz i zawsze tam wracasz... Mały Wstyd (1) Jakie to typowe dla polskiego buractwa, że rozmowa zeszła na temat szaletow.... Anton
roztańczona (2) Niejednokrotnie byłam z rodzinka na obiedzie w Kolibie i zawsze byliśmy... roztańczona sopocianka brzydkie zachowanie obsługi (2) Chilly Willy ma przystępne ceny w sezonie i często dobrą muzykę. Jednak muszę... Aleksandra Polecam (1) Wczoraj byłam pierwszy raz w tym barze. Tak miłej i fajnej obsługi ze świecą... Paola Wow! (1) Jedzienie - nie do opisania. Przepyszne! Oprocz swietnej kuchni do... Agnieszka WYBRAĆ INNY KLUB (1) Witam. W sobotę wybraliśmy się do pubu na pogaduchy i wypić piwko, Byliśmy... Krzysztof tylko pszeniczne dobre (2) reszta piw to pożal się panie boże, lepiej skorzystać z usług innych pubów... Jerzy uwaga!!! (1) generalnie nie najgorzej ale strasznie długo czeka sie przy barze-barmani... pitu pitu Stęchlizna! (2) Ciasnota i mały smrodzik w środku, bynajmniej nie piwny zapach. Odradzam,... nevermore Mario - opinia (1) Fantastyczne koncerty i imprezy Mario nie polecam (4) obsługa nie rozumie pojęcia : otwieram rachunek i wpłacam pieniądze do tej... gosia Obsługa pozostawia wiele do życzenia (1) Menu i ceny w porzadku. Atomsfera w lokalu oraz jego powierzchnia (także... Andrzej A miało być tak pięknie (1) Niestety, jeśli nie zmieni się wszystko po za wystrojem, to nigdy tam nie... niezadowoleni Polecam, kolejne fajne miejsce na Zaspie (1) Wystrój bardzo fajny a ponadto miło że pomyślano o osobach poruszających się... Kaśka ŻENUJĄCE!!!!!! (5) Jestem zbulwersowana jakością obsługi, pracującemu tam panu wydaje sie chyba... Maja Całkiem spoko ale... (1) Witam, na pierwszy rzut oka pub Ekipa wydaje się całkiem spoko. Ceny jak na... Raf Ekhem... (1) Ogólnie może być, ale szału nie ma... Barmanka (właścicielka?) to chyba... Hippo Nie wiem dla kogo,nie dla mnie (1) Ogólnie to zastanawiam się po co istnieją takie miejsca? Wystrój... Olka