Ekipa jak drugi dom :D (1) Ogólnie rzecz ujmując trafiłem przez przypadek tam. Ale wiem że jeszcze nie... Alu KosiarzUmyslu - opinia (1) Gdy pierwszy raz odwiedziłem lokal, bylo po prostu rewelacyjnie. Szeroki... KosiarzUmyslu Bardzo przyjemne miejsce (1) Zaprosiliśmy rodzinę na spacer w okolicę PGE Areny. Wstąpiliśmy do T-29 na... Daniel
Spoko miejsce (2) Na serio spoko miejsce, zwłaszcza mega ludzie i mega imprezy. Jeden tylko... Yapa OCHYDA (1) Kucharz dłubiacy w nosie?? Przy gościach? Rąk nie umył, zaczął robić nam... Piotr Szlwester 2013/14 (2) Sylwester opłacony,ale od godz 23 wpuszczani przypadkowi goście z ulicy.po... Gosc żal.pl (2) Niestety spotkała mnie i moją koleżankę bardzo przykra sytuacja, bardzo... Zuzia koszmarne jedzenie (1) Jadalnia z niewysokimi cenami ale fatalną jakością jedzenia. Zamówiłam jedno... Aleksandra Super kucharze Jedzonko super (1) Byliśmy dzis w restauracji koliba w sopocie jedlismy ploedwiczki wieprzowe i... Ewelina Straszne jedzenie i cena (1) Te wspaniałe opinie, to chyba piszą sami właściciele tej knajpy... Dokładnie... marek Polecam (1) Polecam, każdemu! Po pierwsze super obsługa, po drugie dobre jedzenie, po... Stały gość speluna (1) Rozcienczony alkohol, odgazowana cola, syf na stoliku (było jeszcze wcześnie,... Aldis okropna obsluga (1) Obsluga niemila. Trzeba dluuugo czekac, az ktos sie toba zainteresuje i... Marcelina Dla retromaniaków (1) Bywam tam ostatnio prawie co weekend. Gorąco zachęcam wszystkich do... Ola Świetny pub! (1) Obsługa potrafi bardzo trafnie zaproponować piwo, a wybór jest tak duży że... Paulina Metro, najlepszy rockowe miejsce w trójmieście. (1) Zimne,pyszne piwko w przystępnej cenie. Sympatyczna obsługa. i przede... Ania Dobre jedzenie (2) tylko obsługa fatalna, pani, która mnie obsługiwała poniżej jakiegokolwiek... Korneliusz Degustatornia bez możliwości degustacji (1) Karta piw jak na lokal o takiej nazwie bardzo skromna, durzo większy wybór... Grzegorz bardzo mila atmosfera i dobre jedzenie (1) jeden z najlepszych lokali w ktorych bylam wedlog mnie chociaz maja troche za... Paula Zdecydowanie nie polecam !!! (1) Tragiczna obsługa - niemiły pan kelner, wręcz wulgarny, ponure kelnerki... abia