Zdecydowanie nie polecam !!! (1) Tragiczna obsługa - niemiły pan kelner, wręcz wulgarny, ponure kelnerki... abia Ciekawe miejsce! (1) Prawdziwy pub- dobra lokalizacja, fajni ludzie, dobra obsługa, konkretne... Piwosz super wystrój (1) ...i dobre jedzenie w przystępnej cenie. Wizualnie wszystko tworzy mega... xdfhjhgfj
Wysokie ceny, nieciekawie i fatalna obsługa. (2) Co z tego, że dwie poprzednie wizyty były udane (albo raczej: nie były... nalesnik POLECAM (1) Polecam Klub w 100%.Profesjonalna i miła obsługa,Klimatyczna muzyka. Każdy... slawszczep ! (2) Witam, nie zgadzam sie z poprzednim Przedmówcą iz moim zdaniem Dobrze robią... Tomek ... (1) Rewelacja niesamowity klimat jest to miejsce do ktorego mogłabym przychodzić... Pata Bardzo fajna knajpa (2) Uwielbiam tam chodzić jestem stałą klientką i polecam osobom, które tolerują... Aleksandra Klimatyczne miejsce! (1) Miejsce z duszą, bardzo sympatyczni, uśmiechnięci barmani serwujący pyszne... enemi Fan placka (1) Jestem wielkim fanem jedzenia smokowego, na starym mieście jest to chyba... Michał Szocik :) (1) Zajrzałem wczoraj :) Polecam, mała klimatyczna knajpka, super obsługa, menu,... Zdeni Hollywoodland (1) Super miejsce, fajna muzyka! Tomek klasa (1) Wiele opisów. Nie ma czego dodać? Trzeba tam wpaść! I poczuć się jak GOŚĆ ;-)... Rolandogomez Marcin - opinia (1) Co do płatnych toalet (tylko w sezonie)to radzę na przyszłość przed... Marcin ... (1) Knajpa kiedyś była fajna, klimaciarska i sympatyczna. Teraz jest to zwykły,... żeglarz Wszystko super, ale... (1) Obsługa, ceny, właściciel, sama idea itd. ok, ale nie mogę przeżyć i... Majkel Jest dobrze ale są też wady. (1) Fajnie że do klubu może przyjść każdy i nie przychodzi się tylko po to żeby... Henry opinia (2) Supor opinie tu w necie tylko na miescie jakos innaczej mówi sie o klubie... Darek Nie dla Lechii (1) Komercja zabija ten pub. W sobotę okazało się, że mecz Barcelona-Real był... jose Smaczne hamburgery na ul.Długiej (2) Bardzo przyzwoite miejsce o przystępnych cenach jak na tak dobrą miejscówkę.... jedenzniewielu