lokal na piątkę!:) (1) bardzo fajne miejsce, obsługa sympatyczna i pan przyjmujący zamówienie... ola Klimat! (2) Doceniam to miejsce za specyficzny klimat imprez, który jest tam od ... odkąd... Z. Świetne miejsce (2) polecam wszystkim!!! Miła atmosfera fajne miejsce, którego brakowało w... dav
Zapach jak to Toi Toi (1) Byłem tam z dziewczyną kupić piwko w Sobotę. Wnętrze śmierdziało typowym dla... Łukasz :) (2) jest ok, fajni ludzie,obsługa też bardzo miła,właściciele też w... oko88 Rafał z Gdyni - opinia (2) Byłem wczoraj pierwszy raz w tym clubie, naprawde fajnia i miła... Rafał z Gdyni Powiew świeżości :) (1) Smacznie, różnorodnie, klimatycznie - takiego miejsca brakowało w Gdyni.... Karina PŁATNA TOALETA (2) Od kilku dni jest tam zasada: aby toaleta była bezpłatna należy najpierw... Kris toaleta (4) następnych 5-ciu klientów Contrast traci raz na zawsze, a i będę źle... NIEZADOWOLONA Anna - opinia (1) Witam często odwiedzamy z Mężem Jack’s Bar ale ostatnimi czasy obsługa... Anna Polecam:) (1) Bardzo dobre burgery. Oryginalny sposób podania. Szybko i smacznie. Jedyny... zabol ... (1) Zamówiono dziś na wynos fajitas i burrito w cenie 25 i 20zł. Załuję tylko, że... Mateusz A mogłobyć tak pięknie... (1) Obsługa tragiczna,nieprofesjonalna,niegrzeczna,stoliki brudne ,mokre, "karta... Gośććććć Moje miejsce na imprezę. (2) Dość często spędzam noce na mieście i prawie zawsze w Szafie. Kiedyś trafiłem... Sławo bardzo slow slow food (1) czas oczekiwania na jedzenie zdecydowanie za długi, na sałatkę i kanapkę... justyna NAJLEPSZA OBSŁUGA!!! PYSZNE JEDZENIE! (1) Piwiarnia Warka to chyba jedyna restauracja w Gdyni, która nie straciła na... Adrian Polecam (1) Za barem pasjonat, który potrafi dobrze doradzić, zarazić swoją pasją i... Nieśmiała żenada żenada żenada (1) Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Zero organizacji, obsługa żenująca.... xyz Swietny klub (2) Fajna obsluga, goscie tez niezli, warto przychodzic. Zbyszek Dobra Ekipa nie jest zła! (1) ...A Pub jest po prostu super! Od wejścia zostałem miło zaskoczony wieczorem... Rzeź Nick