:) (2) Barman i" sperma barmana" na medal, oooo koniecznie "ogorek". A co to takiego... Patryk polecam :) (1) Super kawiarnia polecam każdemu , miła obsługa bardzo duży wybór kawy no i... MZ Bardzo miły lokal (2) Byliśmy ostatnio pierwszy raz odwiedzić nowy lokal na mapie Gdyni i powiem... TomAnd
Polecam !!! (1) Jak dla mnie lokal fajny. Cichy spokojny można się z kimś umówić i... Przeeemo Miło i sympatycznie (2) Barmanka bardzo sympatyczna i miło się z nią rozmawia;) Fajnie, że klub ma 3... TomTom Przejazdem w Gdyni - odwiedzajacy miejskie zakamarki :) (2) Witam, Wielkim plusem jest wystrój klubu, skromny aczkolwiek zrobiony z... Kriss Toaleta cd... (1) A mi tam "płatna toaleta" nie przeszkadza... Marudy powinny sobie przypomnieć... antonio toaleta płatna nawet dla klientów - wstyd! (1) W tym roku również spędzamy z żoną urlop w Gdyni. W zeszłym sezonie... już NIE klient Contrastu Polecam :) (2) Zajefajna,domowa atmosfera :P Mozna sie fajnie pobawić hah^^ Jak ja to... Van jest OK (2) jest OK, poza tym, ze brak meskich imprez i kobieta w gayklubie za barem :)... krystian Ulubiony Pub (1) Z zamknięte jednego z moich ulubionych pubów stał się moim ulubionym pubem.... Yovee pub ekipa (1) Z moim chlopakiem czesto odwiedzamy to miejsce,jest tam super... Agata . (1) dobre mniejsce dla knurów i knurowania ufek super zabawa,super klimat,takie rzeczy tylko w irish pub!!!!! (1) Wszystko wokół się zmienia irish pub również się zmienił.Od nie dawna nowy... Pablo Olivka - opinia (1) A ja byłam i sobie chwalę;) Cytrynówkę robię lepszą, reszta ok.;)szczególnie... Olivka żal (1) 1.kupujesz piwo 2.idziesz do toalety płacisz 2zł za każdym razem 3.z... niepocieszony klient Polecam (1) Takiego miejsca brakowało w Gdyni. Świetne jedzenie, obsługa bardzo fajna.... Anna rozczarowanie i ostrzeżenie (2) Ludzie omijajcie ten lokal.Zapominają tam o klientach,o napoje trzeba się... Joanna Przyjazny lokal (1) Od jakiegoś czasu regularnie spożywam w Smoku posiłki. Smaku potrawom dodaje... Rafał ta, co zwykle się nie bawi - opinia (2) Kocham Cię, Absyncie! ;) ta, co zwykle się nie bawi