. (1) Poszedłem na piwo. Piwo 0, 4 za 9 zł, da się wypić ale nie jest warte tej... ja Roman - opinia (1) Byłem tam.. jest w miarę ok. Ale w nadmorskich klimatach bardziej podoba mi... Roman Obsługa masakra! (2) Ogólnie lokal ma fajny klimat, ceny i dania są w miarę przystępne i dosyć... Natalia
Bardzooo na tak! (1) Świetne miejsce, obsługa uśmiechnięta. Byłam we wtorek przed stand-up'em i... Agata Wreszcie Gdańsk ŻYJE!!! (1) Jest to niewątpliwie bardzo zaskakujące, ale po wielu latach Gdańsk wreszcie... Anka Ciekawe miejce. (1) Pozytywnie zaskoczony miejscem menu i klimatem!! zepsuła to wszystko obsługa... Alior fatalna obsluga, sciemnione szoty. (3) jak w temacie,fatala barmanka, z lekka nutka beszczelosci. zrazilem sie za... cyp Super (1) Super miejsce i klimat, fajna obsluga, niezly wybor regionalnych piwek.... Sebek rewelacyjna knajpa (1) dobra obsługa, świetna muzyka, klimatyczne wnętrze i brak gwiazdorzenia:) Lu dramat (3) Obsługa dramatyczna, szklanki nie płukane, śmierdzą detergentami. Wystrój i... Aga Towarzystwo i muzyka kompletnie nie adekwatna do klimatu lokalu (1) Ostatnimi czasy ze znajomymi zauważyliśmy tendencje kelnerek do puszczania... Zaniepokojona kilientka Nie szanują klientów (2) Nikomu nie polecam - klient przed zakupieniem drinka w barze nie może... xxx Pub Sherlock jedno z lepszych miejsc w Sopocie (2) Lokal który nie potrzebuje komentarzy ale szkoda ze tak mało osób o nim wie... Jacek to jest to........ (1) sobota w irish jak zawsze udana:):):) jak się bawie to tylko tu-100%... artur karta klubowa (3) bardzo klimatyczne miejsce z dobrą muzyką. w weekendy jest trochę za duży... czeslaw :) (1) Ostatnio byłem tam ze znajomymi po ciężkim dniu w pracy. Klimat tak jak... Marcin Miejsce bez klimatu (4) Jestem zaskoczony tyloma pozytywnymi komentarzami, czyzby dobry marketing?... L Mieszane uczucia (1) Mam mieszane uczucia co do tego lokalu. Bardzo się cieszę, że Oliwa rozwija... Agnieszka wspaniale miejsce (1) Barmani uprzejmi i rozgadani,ceny normalne,lokal mily i przyjemny,sala dla... staly klientka krecik - opinia (2) Grzaniec to pyszota, szczególnie po zmianach personalnych za barem :-) Trochę... krecik